Elvállalnád ezt a munkát netto 200 ezerért ilyen feltételek mellett?
Annak, hogy miért erőlteti ezt a párod, több oka lehet. Neked kell őt ismerni ahhoz, hogy mi járhat a fejében.
Jó esetben az alábbiak:
A jelenlegi bevételetekből tudtok félretenni pl egy közös lakásra, vagy csak úgy, vésztartalékra?
Ha komoly a kapcsolatotok és majd babát vállaltok, akkor is meg tudtok majd élni 3-an a Te jövedelmedből?
Vannak közös jövőbeni tervek, amihez pénz kell?
A rosszabb esetet nem részletezném, azt találd ki magad...
En elvallalnam.
Szamomra mindegy hogy a heti ket szabadnapot mikor adjak meg.
VISZONT : fugg a munkanak a tipusatol.
Ha nehez a melo, biztos nem valallalom el, fokepp ha 10-12 oraznom is kene belole.
A rosszabb esetet nem részletezném, azt találd ki magad...
Monjdad nyugodtan...arra gondolsz,hogy esetleg tudjon mellettem flörtölni esetleg megcsalni?Ilyen dolgokra gondolsz?
ma 07:38
A mostani munkahelyemen ugyan úgy dolgozunk,pont együtt érünk haza,hétvégén együtt tudunk lenni,szombat,vasárnap.Így amit normálisan együtt tudnánk lenni az a kedd,szerda este,mert 6-ra ér haza.Szabadnapomon meg egyedül lennék itthon.Szóval nagy sz..r lenne ilyen szempontból,tény félre tenni tudnánk az biztos,de kérdés,hogy megéri e,az a 100-150 ezer ft,amit félretudunk tenni.
ma 07:58
Kedves Zsani!Nem nem várom el ,mindig volt valamennyi pénzem,tény nem kerestem degeszre magam,de annyi mindig volt,hogy ne kelljen tőle kuncsorognom és beszálljak a kiadásokba.Nyilván a strandolást,fagyit nem tőle várom el és vártam el.Egyébként pedig arról nem tehetek,hogy ő többet keres és én a szakmámban nem tudok annyi pénzt keresni,csak nagyon sok munka árán.Ez még mindig Magyarország...
7.29-es vagyok. Most olvasom, hogy a párod többet keres, mint Te. Ok, akkor van egy harmadik ok is a "jó esetben" verzióhoz:
A nők többsége - ez ha tetszik, ha nem - szereti anyagilag is biztonságban érezni magát egy férfi mellett, szeret a férfire megbízható támaszként tekinteni. Az erős, ambiciózus "hím" vonzó a nők számára, mert biztonságot jelent.
Mi a rosszabb eset? Szerintem szó nincs arról, hogy megcsalást tervezne, viszont az se kizárt, hogy pusztán csak több pénzt szeretne erre-arra, de mivel leírtad, hogy ő most többet keres, én inkább az előbbiekben felsorolt dolgokra tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!