Elvállalnád ezt a munkát netto 200 ezerért ilyen feltételek mellett?
ma 06:48
Nem tudom megcsalna e.Viszont nagyon erőlteti a dolgot,hogy vállaljam be,mert hogy ez az amit szeretek csinálni,viszont ott van az,hogy azért nem minden áron,kockára téve ezzel a magánéletemet.Oké a pénz tényleg nagyon jó,de megér annyit?Még téli időszakban azt mondom oké,de így nyáron,amikor egy strandra nem tudunk majd együtt elmenni vagy egy fagyit megenni vagy akár egy koncertre.Ezek a dolgok is fontosak szerintem,oké most nem keresem degeszre magam,de azért ezek a kis dolgok legalább megoldhatóak,mert nem nagy pénz elmenni egy koncertre vagy strandra,vagy pár napra a Balatonra pl.Szóval ezek az együtt töltött idő rovására megér annyit a pénz?
nem éri meg.. és az se szép tőle hogy ennyire erőlteti, amikor szereted a mostanit.
az én párom is találna olyat amivel sokkal többet keres, de akkor heti egyszer találkoznánk, vagy kéthetente. azt meg nem vállaljuk be, fontosabb a mostani jó kapcsolatunk, mint hogy keressen 100al többet.
plusz a 12-13 órás munkát hosszú távon nehezen lehet bírni. semmi időd nem lesz mellette az alváson kívül! hidd el, tapasztalat.
ha a párod ennyire erőlteti, mondjon ő fel és keressen mást. én nem tenném!
főleg, hogy nem kell jelenleg semmire az extra pénz
bejelentett egyátalán?
én úgy tudom, hogy 12 órákat akkor dolgozhatsz, ha heti max négy napot dolgozol.
legalábbis nálunk ez volt a szabály anno
ma 06:55
Igen te tudod,meg én is,mert régebben csináltam már,de akkor egyedülálló voltam,még úgy is sz...r volt.Viszont ő neki fogalma sincsen milyen benne nyáron 30 fokba,miközben tudod hogy mások a strandon vannak,jólérzik magukat vagy éppen nyaralnak.Ő ezt nem tudja,mert hétfőzől péntekig dolgozik 8- délután 4 ig,úgy keres netto 200 ezret.Valamiért nagyon erőlteti a dolgot,hogy vállaljam be,mintha nem akarna velem együtt lenni annyit.Kb csak este az ágyba fogunk találkozni,semmi közös tevéknyeség,szex,alvás,munka,de ennyi munka után még szexhez sem van mindig kedve az embernek szerintem,akkor megjön a megcsalás.Sok ilyet láttam már,nagyon kevés ember tolerálja ezt a munkabeosztást.Mert nem hiszem el,hogy itthon fog ülni minden hétvégén és engem várni a 4 fal között.
ma 07:00
Ezt mondom neki én is,hogy így könnyű elképzelni,de az a 12-13 óra az kemény munka végig,fárasztó nagyon.Ráadásul heti 5 napot egyben kell ledolgozni,utána jár 2 nap szabad,ami többnyire nem hétvége,hanem kedd,szerda.5 napon kersztül,abból áll majd az életem,hogy munka,alvás,szex.Szex meg ugye nem mindig,mert 12-13 óra után nem mindig van az embernek kedve.És arról nem beszélve,hogy milyen hatással lesz a kapcsolatunkra,hogy kb csak este az ágyban találkozunk?Van egy haverom,ő is így dolgozik,hasonló beosztásban,egyfolytában panaszkodik,hogy a felesége már kivan akadva,alig vannak együtt,este csak az ágyban,amikor hazamegy,akkor már szexelni sincsen kedve.Elötte jó szexuális életük volt,ez a munkabeosztás teljesen felborította az életüket.
Azt sem értem,szerintetek miért erőlteti ennyire a párom?
ma 07:26
Mit kérdezzek tőle?Hogy miért erőlteti ennyire?Ha arra gondolsz megfogom kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!