Több éves együttélésből pár hónapos távkapcsolat, egyenlő félig szakítás? Mire figyeljünk, hogy ne menjünk el egymás mellett?
Ez attól függ, hogy milyen gyakran fogtok beszélni, illetve találkozni.
Ha kéthavonta fogtok egy napra, akkor azt valószínűleg meg fogja érezni a párkapcsolatotok, viszont ha hetente tudtok majd találkozni, akkor az még nem vészes.
Egy több éve jól működő kapcsolat ki kell, hogy bírjon egy ilyet
Nagyon nehéz lesz, és nagyon rossz, de jó próba lesz mindkettőtök számára, amiből kiderül, érdemes-e folytatni.
ma 14:26
Soha nem értettem,hogy ezeknek a próbáknak mi értelme van?!Miért ennek kell eldöntenie,hogy egy kapcsolat jó e vagy sem?Én személy szerint ezt hülyeségnek tartom,hogy őszinte legyek.Miért kell egy alapban jól működő kapcsolatot próbára tenni?Miért egy ilyen dönti el,hogy érdemes e,vagy sem?
Miért, szerinted, ha ennyit nem bír ki, akkor volt értelme? Nem KELL próbára tenni, de nektek most nincs más választásotok.
Ez a szituáció egyáltalán nem olyan vészes, hogy veszélyeztessen egy jól működő kapcsolatot.
ma 14:31
Nem arról van szó,hogy volt e értelme.Miért kell azt ettől függővé tenni,hogy volt e értelme vagy sem?Szerintem ez nagyon helyzetfüggő.A legtöbb embert ez nagyon megviseli,én így gondolom,mármint egy ilyen élethelyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!