Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy találjak munkát?

Hogy találjak munkát?

Figyelt kérdés
márciusban töltöm a 18-at nem tudtam befejezni a sulit mert teherbe estem és meg is szerettem volna tartani! a lényeg az,hogy 8 osztályom van bárhova elmennék dolgozni egyet kivéve az utca söprést! de igy hogy vagy hol keresek munkát 8 osztályal??? a picim most 2 hónapos kb 1-2hónap mulva szeretnék már elmenni dolgozni legalább napi 4 órát melozni! segitsetek ha tudtok hogy kezdjek majd hozzá???
2010. febr. 15. 13:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az első évben is lehetne munkát vállalni? Ez nekem új.. Szerintem érettségizz le/ avagy fejezd be a középsulit. Aztán ha akarsz pl Mekibe is el tudsz menni dolgozni!
2010. febr. 15. 13:54
 2/11 anonim ***** válasza:
és a szuper mekis fizuból simán felneveled a gyereked...
2010. febr. 15. 13:57
 3/11 anonim válasza:

nem akarlak lefikázni, de gondolkodhattál volna hamarabb is...esetleg fogamzásgátlás?

na mindegy. 8 osztállyal? sehova leginkább. bízd a picit valakire és irány az érettségi. minimum. 8 osztállyal már takarítónőnek sem igen vesznek fel sehová. sajnos.....menj tanulni!

2010. febr. 15. 14:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Kedves második! Egy meglepő tényt szeretnék veled közölni! Keresztanyum szakmunkásvizsgával-érettségi nélkül 350ft-os órabért kap. Mig a Mekiben 400-500 ft-os órabér van kezdőként..

Egyébként első voltam.

2010. febr. 15. 14:49
 5/11 anonim ***** válasza:
4-500Ft hűhaaaaa, az nem semmi, napi 4órára akkor akár 2ezret is kereshet vele!!!! Akkor ebből simán eltartja a gyereket és magát is!! jogos, irány a meki! A kérdező meg jesszus de gyerek... mi a fenét akarsz 8általánossal ha az érettségi is alap már...
2010. febr. 15. 16:03
 6/11 anonim ***** válasza:
keresztanyud keressen másik melót...
2010. febr. 15. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:

A baba egy éves koráig a gyes mellett nem vállalhatsz munkát: [link]

Próbáld meg levelezőn, vagy estin elvégezni a sulit.

Kérj az önkormányzattól rendkívüli segélyt és lakhatási támogatást.

2010. febr. 15. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Keresne ő másikat ha kapna! Csak nem kap mert olyan pánik betegsége van hogy nem utazhat bkv-n meg hasonlók egyedül.. Ez a munkahely pedig 10 perc sétára van a lakástól.. S ennek is örülni kell.. Legalább kimozdul otthonról. 15évig nem is mozdult otthonról ki.
2010. febr. 15. 22:34
 9/11 anonim válasza:
Hogy lehet ennyire primitív valaki, hogy felcsináltatja magát gyerek ésszel!
2010. febr. 18. 10:57
 10/11 anonim válasza:
100%
Keresett vmelyikőtök mostanában munkát? Képtelenség találni. És bármennyire is hihetetlen a leggyakoribb elutasítási indok az h túlképzett az illető. Kiírják a feltételeket, ha nincs meg azért nem vesznek fel, ha megvan azért nem mert túlképzett vagy. Sajnos ez tény. Akkor is ha nem adsz be több papírt, mint amennyit kérnek. 8 általánossal nem képtelenség munkát találni.Legalábbis nem azért nehéz mert csak ennyije van, hanem mert nincs munkalehetőség sehol. Sok kiírás csak alibi, mert kezdettől meg van az ember akit oda felvesznek. Aki persze a főnök "unokahúga"...Sajnos ez a helyzet
2010. febr. 18. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!