Mit tudnék még tenni, hogy munkát találjak?
Nézd meg mégegyszer jobban az önéletrajzod, hogy elég jó-e, külső szemlélőnek elég feltűnő-e. Rengetegen jelentkeznek egy-egy munkára, gyorsan futják át az önéletrajzokat, tehát ami fontos, az legyen kihangsúlyozva, könnyen látható legyen-tehát a végzettséged, szakmai tapasztalatod.
Nagyon jó motivációs levelet kell írnod, mikor csak úgy beküldöd egy céghez az önéletrajzod, egy meg nem hirdetett munkára. Nézz körül a neten, rengeteg mintát lehet letölteni, és tippeket, ezek alapján tudsz egy saját, ütős levelet összerakni.
Sok sikert!!
Ja, és kezdj el angolul tanulni!!!
Tényleg valami _nagyon_ ütős anyagot csinálj. Én most felvételiztettem, nem viccelek, 136 jelentkezés jött egy négyórás munkára!! Aki beküldött valami sablon önéletrajzot, születtem ekkor, ezt tanultam, itt dolgoztam, ez volt a munkaköröm, az kb meg se maradt a fejemben.
Ellenben aki izgalmas stílusban írt, vagy megcsinálta az önéletrajzát, hogy úgy nézett ki, mint valami plakát (igaz, grafikus volt :)), az nyomot hagyott.
Próbálj meg te is valami igazán ütős anyagot összeállítani. A sablon dolgokat felejtsd el, nem nagyon fogsz általuk munkát találni.
Úgy érzem, hogy elég jó önéletrajzot írtam. Van CV is meg normál is, újabban inkább a CV-t preferálom, igazodva az igényekhez. Motivációs levelet is mindig küldök, kiemelve az erősségeimet.
Köszönöm segítőkészségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!