állásinterjún az interjúztató személyt ha az olyan idős mint én vagy fiatalabb akkor is magázni ér?
" interjuról = jövődről"
Azért ennyire nem kell rágörcsölni, nem egy adott interjún múlik a jövő. Ha egyik helyre nem vesznek fel akkor majd felvesznek máshová.
Ez nem rágörcsölés, ez józan megfontolás. Szarok én arra, hogy az interjúztató nem tudja, hogyan kell viselkednie.
Te is berágsz, ha bemész egy üzletbe, és kapásból letegeznek, holott belőled élnek. Nem őriztünk együtt libát, hogy oka lenne csak úgy letegeznie... de ha már letegez, adja meg a lehetőséget, hogy el dönthessem, akarok e tegeződni vele vagy sem egy esetlegesen sordöntő interjún. Neki már biztos a pozíciója, ő többet megengedhet magának, mint az, aki interjúra megy. Bár szerintem ezt visszaélésnek hívják. Ott üzletelés van nem haverkodás.
Summa summarium: kérdezze meg, hogy zavar-e ha tegeződünk? Onnantól kezdve csak megállapodás kérdése. Nem tudok olyanról, aki "görcsölt" volna ellene, de mégis legyen egy színvonala.
" esetlegesen sordöntő
interjún."
Mondom, hogy ne görcsölj ennyire. :-) Egyik interjú sem sorsdöntő. Ha nem jön össze akkor lesz másik ami sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!