Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjún az interjúztató...

Állásinterjún az interjúztató miért kíváncsi arra, hogy milyen mobiltelefonom van, illetve hogy mekkora a lakáskulcsom?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 15:54
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
mert tanult pszichológiát
2012. ápr. 28. 16:09
 2/41 A kérdező kommentje:
Jó de ebből mit szűr le? Egy lakáskulcsból amit ráadásul nem is én választok... ???
2012. ápr. 28. 16:14
 3/41 anonim ***** válasza:
nem a kulcsodat nézte,hanem a kulcscsomót.hogy mi van még ráaggatva
2012. ápr. 28. 16:17
 4/41 A kérdező kommentje:
Na és abból mit szűr le?
2012. ápr. 28. 16:19
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
ha túlsok minden van ráaggatva akkor extrovertáltságot,esetleg szétszortságot. A mobilodnál felméri, hogy nincs-e túl olcsó vagy túl drága mobilod az anyagi helyzetethez képest
2012. ápr. 28. 16:21
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

Így van, a kulcsodnál a kulcsomót nézi, hogy hány bizbasz lóg még rajta.

A telefonnál pedig egyrészt azt, hogyha egy havi 120.000 nettót kereső állásra jelentkezel nincs-e egy 200.000-es Iphone 4S-ed, illetve akár azt, hogyha pl. számítástechnikus vagy akkor van-e okostelefonod vagy még mindig a kőkorszakin nyomulsz.

2012. ápr. 28. 16:51
 7/41 anonim ***** válasza:
Na és milyen telód+kulcsod van? :D
2012. ápr. 28. 19:39
 8/41 anonim ***** válasza:
74%

Látszik, hogy a pszihológia nagyrésze baromság.

Lehet 200 ezres iphonja bárkinek.

Van előfizetésre is, másrészt kaphatta az ember ajándékba is.

Nem tudom ki találja ki ezta s9ok baromságot, de ha már ennyire profik a hr-esek akkor mi a francnak a 3 hónapos próbaidő?

Plusz én azt sem értem milyen alapon várják el a munkáltatók a munkaerő havi bérlését!

(akkor legalább adnának kauciót, vagy előleget)

Ha én bemegyek egy boltba, a pénztárnál fizetnem kell, anélkül nem mehetek ki ha vettem valamit.

Ha ledolgozza az ember a munkanapot, úgy lenne a korrekt, hogy kifizessék nap végén, vagy legalább hetente.

Enyhénszólva gázos, hogy a munkában töltött első ledolgozott napod után 40 nap múlva látsz pénzt!

2012. ápr. 28. 20:04
 9/41 anonim ***** válasza:
32%

bocs. kedves utolsó, de ha valaki 200 ezre iphonnal megy egy 120 ezres eladói állásra azt nem veszem fel. Mert nem tudja besorolni magát.

miért ne kapnál 1 hónap múlva csak bért? teljesen gazdaságtalan lenne hetente bérszámfejteni

2012. ápr. 28. 20:17
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

teljesen gazdaságtalan lenne hetente bérszámfejteni.

Valahogy a profit számfejtése, sosem gazdaságtalan.

Nameg egy hónap alatt hányszor fordul meg a melósok fizetése is, és termel újabb profitot?....

2012. ápr. 28. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!