Állásinterjún az interjúztató miért kíváncsi arra, hogy milyen mobiltelefonom van, illetve hogy mekkora a lakáskulcsom?
Így van, a kulcsodnál a kulcsomót nézi, hogy hány bizbasz lóg még rajta.
A telefonnál pedig egyrészt azt, hogyha egy havi 120.000 nettót kereső állásra jelentkezel nincs-e egy 200.000-es Iphone 4S-ed, illetve akár azt, hogyha pl. számítástechnikus vagy akkor van-e okostelefonod vagy még mindig a kőkorszakin nyomulsz.
Látszik, hogy a pszihológia nagyrésze baromság.
Lehet 200 ezres iphonja bárkinek.
Van előfizetésre is, másrészt kaphatta az ember ajándékba is.
Nem tudom ki találja ki ezta s9ok baromságot, de ha már ennyire profik a hr-esek akkor mi a francnak a 3 hónapos próbaidő?
Plusz én azt sem értem milyen alapon várják el a munkáltatók a munkaerő havi bérlését!
(akkor legalább adnának kauciót, vagy előleget)
Ha én bemegyek egy boltba, a pénztárnál fizetnem kell, anélkül nem mehetek ki ha vettem valamit.
Ha ledolgozza az ember a munkanapot, úgy lenne a korrekt, hogy kifizessék nap végén, vagy legalább hetente.
Enyhénszólva gázos, hogy a munkában töltött első ledolgozott napod után 40 nap múlva látsz pénzt!
bocs. kedves utolsó, de ha valaki 200 ezre iphonnal megy egy 120 ezres eladói állásra azt nem veszem fel. Mert nem tudja besorolni magát.
miért ne kapnál 1 hónap múlva csak bért? teljesen gazdaságtalan lenne hetente bérszámfejteni
teljesen gazdaságtalan lenne hetente bérszámfejteni.
Valahogy a profit számfejtése, sosem gazdaságtalan.
Nameg egy hónap alatt hányszor fordul meg a melósok fizetése is, és termel újabb profitot?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!