Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » állásinterjún az interjúztató...

állásinterjún az interjúztató személyt ha az olyan idős mint én vagy fiatalabb akkor is magázni ér?

Figyelt kérdés

2015. márc. 1. 21:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

@17:11

Ezt a baromságot hol hallottad?

Ha a 60 éves bácsi letegezi a 8 éves kisfiút, akkor a kisfiú is tegezheti a bácsit?

2015. márc. 2. 17:24
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem, de interjún nem 8 éves kisgyerekek szerepelnek. Ha egy 60 éves bácsi letegez egy 18 éves ismeretlen fiút, akkor azonnal vissza lehet tegezni.
2015. márc. 2. 18:30
 13/23 anonim ***** válasza:

" Ha valaki letegez, akkor visszategezem.

Ez alapvető illemszabály, nem?"

Így van. Csak a sok hülye itt nem tudja mi az illem. Az a vicces, hogy a tökéletesen helyes válaszokat itt 0%ra értékelik. :-D

2015. márc. 2. 19:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Furcsa illem szerint jártok el azt meg kell hagyni.
2015. márc. 2. 19:10
 15/23 anonim ***** válasza:

" Nem tegeződünk, amíg fel nem ajánlja az interjút vezető személy"

Így van. Csak hogy a tegeződést azzal ajánlotta fel, hogy ő letegezett.

2015. márc. 2. 19:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Attól még ő az ileltlen, utolsó. Hiába pl. olyan korú, mint én, ő ott egy szakember és nem a haverom, hogy tegeződjünk. Úgy ILLIK, hogy ő felajánlja a tegeződést, nem pedig azzal indít, hogy lesziáz.
2015. márc. 2. 19:47
 17/23 anonim ***** válasza:

Vannak alá-fölérendelt viszonyok. Pl. tanár-diák, főnök-beosztott. Lehet, hogy a munka során a főnök végig tegezni fog, de a beosztottnak tilos. Mondjuk ez ma már igen ritka.

Nekem nem volt még ilyen tapasztalatom, hogy kérdés nélkül letegeztek. De én nem is szívelem az olyan interjúkat, ahol mindenféle hülye tesztnek vetnek alá.

Pl. jártam úgy, hogy bejelentette az interjúztató, hogy az önéletrajzom alapján egyáltalán nem felelek meg, mégis minek venne fel. Őszintén, köpni-nyelni nem tudtam. Hát, akkor minek hívtak be? Nem mondtam semmit, nem is vettek fel. Igaz, akkor kezdő voltam, és azóta már hallottam a stresszinterjú fogalmát. De nem mennék bele, mert ilyen főnök nem kell nekem. Ha most kérdezne ilyet valaki, akkor megmondanám neki, hogy sajnálom, hogy rabolta az időmet, ha így gondolja, akkor minek hívott be, és kérem az útiköltséget.

2015. márc. 2. 21:25
 18/23 anonim ***** válasza:

Ajjha...itt paran nagyon nincsenek tisztaban a dolgokkal.

Ha vki letegez,lenyegtelen h professzor orvos vezerigazgato 20 vagy 90 eves,vissza kell tegezni,mert ez felajanlas. Ha nem felajanlas szandekkal tegezett le,akkor a kettotok viszonyaban akart szandekosan vagy puszta szemelyisegenel fogva ala fole rendelt viszonyt kelteni,amiben NEM szabad partnernek lenni.

2015. márc. 4. 11:35
 19/23 anonim ***** válasza:

"Ha vki letegez,lenyegtelen h professzor orvos vezerigazgato 20 vagy 90 eves,vissza kell tegezni,mert ez felajanlas."

Így van, pontosan! Ez alól tényleg csak a gyermek a kivétel. Aki 20-30-40 évesen is gyereknek érzi magát, az menjen csak bele a tegezős-magázós kapcsolatba. Senki nem fogja komolyan venni, az biztos.

2015. márc. 4. 15:02
 20/23 anonim ***** válasza:
A google a barátunk! A nagy állásportálok, hr oldalak dugig vannak hasznos tanácsokkal: hogyan kell viselkedni egy interjun, olvasgasd és megvilágosodsz. Egyet azonban tudomásul kell venni: az interju sikerességén a jövőbeli állásod, megélhetésed talán mág a karriered is mulhat, tehát vedd komolyan, ott haverkodásnak, bragyizásnak helye nincs. Az általános illemszabáy: akkor tegezheted őket, ha erre felkérnek és te azt elfogadod (nem kötelező). Ha csak ugy letegeznek "elvileg" egyenértéku a felkéréssel, de lévén interjuról = jövődről van szó, inkább jelezd feléjük, hogy akkor szeretnéd visszategezni őket. Ez egy elegáns megoldás s egyuttal azt is jelzed feléjük, hogy csak azért mert fiatal vagy, attól még potenciális partner vagy, nem pedig a kisöccsük. Formai dolgokon ne csussz el, ha fontos a pozíció a számodra, nem engedheted meg magadnak ezt a bakit, csak mert ők bunkók.
2015. márc. 24. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!