Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen hűtlenek a munkavá...

Miért ilyen hűtlenek a munkavállalóim?

Figyelt kérdés
Kis könyvelőirodát tartok fent, mindenkit valós bérnek megfelelően bejelentek, kiemelkedő nettó 90.000Ft-ot fizetek+30.000Ft cafetériát, kiadom a szabadságot, aki rendesen dolgozik azt békén hagyom, aztán mégis megy a népvándorlás, 10-15.000Ft-tal többet ha kapnak máshol itthagynak. Persze megy a panaszkodás, irigykedés, hogy nekem mennyi a pénzem, meg évente 3-4-szer megyek nyaralni.
2015. febr. 12. 11:16
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Mit beszélsz hűségről? Ez nem párkapcsolat, hanem üzlet!

Nem a két szép szemedért járnak be dolgozni az alkalmazottaid, hanem a fizetésedért!

A hozzád hasonló cégvezetők nagyon el vannak tévedve!

Nálunk is ez megy... "jaj nincs elég bevétel a fizetések emelésére".. bla bla bla. Céges 20 millás autóra van pénz, év végi 5 millióba kerülő céges vacsira szintén van pénz!

Ne járj 4x nyaralni, hanem csak 3x, és máris megvan az a +15e, amit odaadhatsz a dolgozóknak, és nem mennek el, + az életszínvonalad se romlik!

2015. febr. 18. 17:24
 42/44 anonim ***** válasza:

Téged is értelek de az alkalmazottaidat is.

Játszunk kicsit ok?

Te vagy az alkalmazott én a vezető,te bejelented,hogy csá.

Én akkor ha tényleg kell a melód igyekszem megemelni a béredet vagy valahogy kompenzálni.

1)Ha nem adom meg a plusz 15k-t,akkor te mit csinálsz?

Te vagy az alkalmazott mit fogsz csinálni?

2)Ha megadom akkor mit fogsz tenni?

Ez üzlet,ezt fogadd el.

Téged is értelek nyilván az életszínvonal csökkenéstől csak a betegség a rosszabb,az életet nagykanállal kell megélni,de az alkalmazottaidat is értem.

2015. febr. 18. 17:33
 43/44 anonim válasza:
Kedves kérdező!Körbe röhögnélek havi netto 90 ezerért.Még is mit képzelsz te magadról?Évi 4 nyaralás,és még te nézed le azokat az embereket,akik neked ekkora fing összegért elmennek dolgozni?Csodálkozól ha ott hagynak téged?Elárulom neked,az én párom,irodai dolgozó."Sima" pénzügyi dolgozó,tb és bérügyintéző egy multinál.Kapaszkodj meg!7 évvel ezelött a kezdő fízetése 150 ezer nettó volt,plusz 10 ezer cafeteria.Most 7 év elteltével,keres nettó 210 ezer fto-ot.Szerintem ásd el magad ilyen stílussal,én is ott hagynálak,arra meg,hogy bejelented őket rendesen ne verd magad,mert ez a normális!Fizessél nekik,15 ezerrel többet havonta,és ne menjél évente 4-szer nyaralni,hanem 1-szer vagy 2-szer.Szánalmas egy alak lehetsz,dolgozna a tököm egy ilyen nagymenő prolinak,aki arra veri magát,hogy bejelent rendesen.Pfff el vagy te tájolva de nagyon.
2015. febr. 18. 18:01
 44/44 anonim válasza:
15 ezer ft plusz havonta az egy fél rezsi.Ha havonta ezt az összeget félre teszi,az 1 év alatt,200 ezer ft megtakarítás,amiből ő is eltud menni nyaralni.Én értem,hogy ha valaki vállalkozik,akkor jobban akar keresni és jobban akar élni.De az éremnek 2 oldala van szerintem,én szívesebben alkalmaznék olyan embereket,akik elégedettek az életükkel és ők is elmehetnek 1 évben 2-szer nyaralni.Ez jó hatással lehet a munkavégzésre és a munkahelyi légkörre is.Szívesebben dolgoznék együtt,boldog kiegyensúlyozott emberekkel,akikkel akár elbeszélgethetnék arról,hogy milyen jó volt nekik a nyaralás.Hidd el ha visszavennél az igényeidből és egy 20-30 ezerrel megtoldanád a fizetésület,hidd el,nem hagynánok ott.Olyan világban élünk,ahol pénz nélkül nem érünk semmit kb.És igen ha én gürizek egész évben mint egy barom,akkor szeretnék elmenni nyaralni én is 1 évben minimum egyszer.Én ha vállalkozüó lennék,sokkal büszkébb lennék magamra,hogy az embereim jól érzik magukat és boldog kiegyensúlyzott életet tudok nekik biztosítani és hogy szívesen járnak be hozzám dolgozni.Ezen gondolkozzál el!A te érdeked is,hogy ne kelljen havonta fél évente embereket cserélni és keresni,a te cégednek is jobb,ha bedolgozott emberekkel dolgozhatsz és akikben megbízhatsz.Hidd el többet érsz vele,mint hogy rajtuk spórolsz!Ezen gondolkozzál el,azt javaslom.Vol olyan főnököm,aki megtehette volna,hogy fullos BMW-vel mászkáljon.De nem tette,inkább mászkált a régi mazdájával,és nem vett havonta ruhákat,de neki fontos volt,hogy az emberei hatékonyan és jó fízetés reményében végezzék a munkájukat.Ő ezen nem spórolt.Ez volt 2007-ben,akkor kerestem netto 140 ezer ft-ot,de volt hogy 160 is megvolt,plusz meleg étkezési csekket kaptunk minden napra.Szóval gondolj bele abba,hogy ez volt 8 évvel ezelött,és a te fizettséged ehhez képest egy fing 2015-ben.
2015. febr. 18. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!