Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csődörök, miért vagytok hűtlenek?
ettől picit bővebb magyarázatra gondoltam
(leginkább arra vagyok kíváncsi,h ezt érzelmileg hogy élitek meg, hiszen nem vagytok szerelmesek a feleségbe, mert félreléptek, de a "friss húsba" sem, mert iránta csak erős vonzalmat éreztek)
Én ismerem a jelenséget.
És nem olyan egyszerű, de attól még nem bocsánatos:
Amikor egy nő terhes akkor a hormonok áradata és a test megpróbáltatásai miatt egész elviselhetetlenné válik.
Aztán amikor a nő megszül, és a pici baba miatt, aki pár óránként sír és az anyuka nehezen boldogul és így még stresszesebb lesz.
Aztán mind a párkapcsolati részén csattan.
ha a férfi nem nagyon, de nagyon türelmes, és nem szereti ugyanennyire a feleségét, akkor el fog menni egy másik nővel.
És persze ez nem is a nő hibája, hanem a férfié, aki nem volt elég kitartó.
Szóval ez a viszonylag egyszerű magyarázat.
Én különben mindig is sajnáltam az ilyen nőket.
Sokan is vannak és szegények a pici közös gyerekkel egyedül maradnak. Rengetegen pedig nem akarják más gyerekét nevelni, így nehezebb lesz másikat találniuk is.
A férfi lehetséges... De a nő nem tudom hogy meg tud-e bocsájtani.
Főleg hogy szabad-e egyáltalán ilyet el engedni bárkinek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!