Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mondják el a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondják el a férfiak, ha hűtlenek? Meg fogom tudni? Szerintetek ő hűtlen?

Figyelt kérdés

A történet a következő. A barátomnak egy olyan munkahelye van ahol 12órákat húz le vagy nappal vagy éjszaka, ilyenkor 2-3 emberrel van de éjszaka csak ketten. Igen van egy nő is. Aki kb 10 évvel idősebb,mint ő.Soha nem gyanakodtam rá,mert nagyon szerettem a barátomat, és úgy tűnt ő is.Bár azért figyelgettem amennyire tudtam, mert biztos ami biztos,úgy értem böngésző előzmények figyelése plusz hébe-hóba smseket. Feltűnt , hogy facebookon ezt a nőt ha fellép szinte minden egyes alkalommal megnézi, Aztán az is, hogy néha kap tőle üzenetet.Majd az, hogy mellettem soha de soha nem lépett fel erre az oldalra. Aztán hogy feltűnően sokat beszélt a nőről. Aztán az, hogy velem, szinte csak ingerülten tud beszélni, hogy mindenben a hibát keresi, hogy már nem dicsér szinte soha, hogy alig beszél velem, hogy alig szexelünk. Mindig engem hibáztatott, hogy mert én ilyen vagyok mert én olyan vagyok. sokszor annyira bánt már, hogy sírok , de ilyenkor is elhord mindennek ,hogy mit bőgök stb stb. Szóval egy nap elszóltam magam, hogy szerintem van köztük valami.Mire jött azzal ,hogy fogyatékos vagyok meg hülye hisz a nő milyen idős. Mekkora hülye vagyok stb stb. Ezért lesz vége a kapcsolatunk stb stb .Aztán tegnap megint ugybeár valmai miatt belém tudott kötni és ekkor elkezdte a telóját nyomogatni majd kapott smst(100% h arról hogy bejelentkezett facebookra) mikor megkérdeztem hogy mi ez azt válaszolta, hogy emaile érkezett és annak van ilyen hangja..aztán látom mosolyog pötyög. Aztán mondtam nyugodtan használja a gépet. Ekkor sem láttam semmit csak hogy nyomogatja,közben meg arról beszélt , hogy mit képzelek én múltkor is meggyanúsítottam azzal a nővel nyugodtan nézzem meg az smseit ő nem törli( hozzá teszem tudom hogy törli).Jó majd megnéztem később mikor nm látta az előzményeket és mit láttam? miközben ott ült facebookozott és a nővel üzenetezgetett. ekkora elmentem és mire visszajöttem már azok az előzmények törölve voltak.

Este csak sírtam mert nem bírtam, tudom, hogy annyira sokat adtam neki , soha nem bántottam, és ezt kapom? megkérdezte kb egy óra sírás után, hogy mi bajom? annyit tudtam csak mondani az, hogy hazudsz. mire ő felháborodva válaszolta, hogy menjek el ha nem tetszik valami, meg ő nem hazudok stb...:/

2013. júl. 23. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

El kell keserítselek, biztos hogy viszonya van a nővel. Éjjel nem tudod meglepni a munkahelyén?

Miért nem mondják el? Azért, amiért a nők sem vallják be a hűtlenséget.

Sajnos annyi jel mutat arra, hogy megcsal, ami már menthetetlenné teszi a helyzetet.

Nagyon szereted?

34/F

2013. júl. 23. 09:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Miért kell egy kollégával gyanúsítani és kutakodni a smseiben? butaság, tönkreteszed vele a kapcsolatodat..

a választ beírtad a hosszú szövegbe, idézem:

"Mire jött azzal ,hogy fogyatékos vagyok meg hülye hisz a nő milyen idős. Mekkora hülye vagyok stb stb. Ezért lesz vége a kapcsolatunk stb stb ."

2013. júl. 23. 09:41
 3/10 zoliba' ***** válasza:
100%
még nem tuti,h megcsal,de szerelmes az tuti. Add ki az útját,figyeld a reakcióját. Ha ideges lesz és lelép,akkor reménytelen. Hisz ha szeretne,nem menne bele a szakításba,küzdene. 34f
2013. júl. 23. 09:45
 4/10 anonim válasza:

Hát kedves. Nem tudom , voltam én is hasonló szituban...

Akkor egy keyloggert raktam a gépemre és így láttam minden leütött billentyűjét..

Nem jó ez a féltékenykedés.Megölte a mostani kapcsolatomat, de így 28 évesen tanultam ebből...

Lehet hogy csak jó barátok, szimpatikusak egymásnak ennyi.

De a reakciói sajnos nem ezt tükrözik. Ha olyan lenne minden mint régen akkor normálisan leülne beszélni erről a féltékenységről.A pasiknak jól esik ha féltékeny a barátnőjük.Legalább is nekem, persze bizonyos mértékben. csak. A szexuális életetek is megváltozott, valljuk be a pasiknál ritka az ilyen ha nincs más..:(

Annyit hiányoltam hogy nem mondtad el a korotokat. (dhjoco)

2013. júl. 23. 09:48
 5/10 A kérdező kommentje:

2. Miért kell gyanúsítanom ? Hisz nem olvastad végig? Ha nem lenne hűtlen szerinted nem szólna , hogy figyelj már írta kollégám? Figyelj fellépek facebookra? Azelőtt mindig megtette, arra is magamtól jöttem rá, hogy kap smst minden belépésnél ,eddig nem volt ilyen. Komolyan engem kell bántani? Én aki hűséges vagyok és nem titkolózom, ő meg aki ezeket csinálja titkolózik hazudozik ő a szegény??

Első! Igen szeretem őt nagyon. Viszont, ha 100%os lenne a megcsalás ténye nem akarnék hozzáérni se többet. bár lehet már ez is 100%? el tudnák menni, de most nem fogna sokáig együtt dolgozni így..addig meg nm bírok várni már.

2013. júl. 23. 09:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Én 20 éves vagyok ő 24. Már lassan 4 éve vagyunk együtt. Nekem ő az első nagy szerelem.Elég sok mindent feladtam érte, és szenvedtem is sokat, de nagyon szerettem mindig. Soha nem fordult ilyen elő ami most. Már érzem napok óta , hogy ez a vég. És ha megcsal testileg vagy érzelmileg is én nem akarom őt.
2013. júl. 23. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:

#1 Az első vagyok.

Gondoltam, hogy szereted s az sem lep meg, hogy ő az első nagy szerelmed. Nem a levegőbe beszélek, van tapasztalatom megcsalás terén mindkét oldalról.

Gyakorlatilag már csak a döntés hiányzik részedről.

10 évvel idősebb, tehát 34 éves a kollegina? Ebben a korban a nők szexuálisan a legaktívabbak. Tudod mit művel egy 34 éves nő egy 24 éves pasival?

Sajnálom.

Lépned kell. :(

2013. júl. 23. 10:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondok valamit:ez alapjában véve nem tűnik jó kapcsolatnak.Te bizalmatlan voltál és vagy,ő meg kizárt az életéből szép lassan.Nem azt mondom,hogy csak te vagy a ludas,de neked is részed volt a kapcsolat megromlásában.Ami most zajlik,már csak hab a tortán.Szinte biztosra veszem egyébként,hogy a párod megcsal.Nyilván ahhoz,hogy megnyugodj,találnod kell valamit,ami által ez bebizonyosodik,és ha ez így lesz,a legokosabb lépés kiadni a párod útját.Tudom,mennyire fáj az ilyesmi,mennyire szereted,mennyire rosszul esik,mert nem érzed úgy,hogy ezt érdemled,de ez a kapcsolat így nem jó kapcsolat.A jó kapcsolat alapja abizalom,és egy olyan társ,aki rászolgál a bizalomra.Itt egyik sincs meg.

Nagyon sajnálom.Készülj fel a végére szerintem,és próbálj meg erős maradni.

2013. júl. 23. 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy megalázzon! Mond neki, hogy igazad van, ha hülye vagyok csak azért ha veled maradok továbbra is! Ha már egyszer félre lépett én azt vallom máskor is megteszi és egyértelmű jel arra, hogy nem szeret téged. Elég egyértelműek a jelek is. Keress olyat, aki szeret téged és nem csesz át. Vagy legalább őszinte.
2013. júl. 23. 11:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Valóban, tudom, hogy az én hibám is.Viszont igen nem érzem azt, hogy bármiért is ezt érdemeltem volna. Mindig mondtam neki, ha nem szeret szóljon, ha gond van szóljon.

Tudom , hogy az utolsó hónapban én érettségiztem és akkor mivel az az előtti években szinte semmit nem tanultam, mivel vele töltöttem minden percemet abban a hónapban nagyon sokat tanultam, de még így is szakítottam rá időt, csak nem olyan abnormálisan sokat. Akkor volt, hogy mondogatta, hogy nem foglalkozok vele annyit, pedig akkor is foglakoztam ,csak nem tudtam olyan sokat. És lehet, hogy akkor kezdhetett ki a nővel? Mert mondta, hogy ez így nm jó. LEhet, ha nem tanulok annyit.. nem tudom..

2013. júl. 23. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!