Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Van még remény?
Nem fogja magát meggondolni,jobb ha megpróbálsz felejteni.
22/L
Figyelj, ha szakítottatok (és a kérdésedben leírtak alapján fontos, hogy ki is szakított valójában), és utána máris van új kapcsolata, aztán meg letilt, akkor az azt jelenti, hogy örül, hogy már nem vagytok együtt.
Sajnálom, de a most már exed egy majom. Szó szerint, mert csak akkor eresztette el az egyik ágat, ha már megvolt a másik, így bátran szakíthatott veled.
Engem pl hetekig hívogatott egy időben a volt csajom, folyton arra kért hogy menjek fel skype-ra meg hasonlók, holott már közünk nem volt egymáshoz, amikor is egyszer épp nálam volt az akkori új barátnőm. Ott ült mellettem, felvette helyettem a telefont (nem tiltakoztam, mert már nagyon untam a zaklatásokat), és annyit mondott, hogy én éppen zuhanyozni vagyok és most nem tudok beszélni. Azután soha többé nem hallottam az exről.
Tehát hagyd a fenébe, keress új párt, akivel boldog lehetsz!
24/F
Ha szakítok, akkor az sem érdekel, hogy érzem a hiányát. De még az sem, hogy szeretem. Ha valamiért kimondtam, akkor ahhoz tartom magam.
Lehetne elegánsabb is az exed, de az is elképzelhető, hogy tényleg van már valakije. Én is nagyon jól tudom, hogy ki lenne szívesen a barátnőm helyében. Ha én is el tudnám őt képzelni, akkor lehet, hogy a szakítás után pár nappal már lenne köztünk valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!