Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretik?
Figyelt kérdés
Férfiak bejön nektek, vagy egyáltalán tisztelitek azokat a lányokat, akik főznek, takarítanak rátok és háziasak? Gondolom igen, csak hallottan egy olyan esetről, mikor a pasit hidegen hagyta mindez. Egyik ismerősöm szerint a nő legyen jó az ágyban a többi részletkérdés. Ezen eléggé megdöbbentem. Remélem a többség nem így gondolkodik. Csupán kíváncsiságból érdeklődöm.2013. júl. 19. 21:13
1/22 anonim válasza:
Mutass egyet, és itt ültő helyemben feleségül veszem :P
2/22 anonim válasza:
engem csak az érdekelne, illetve az lenne +pont ha jól tud főzni :D
3/22 A kérdező kommentje:
Én a barátomnak naponta főzök, sütök és szeretek a kedvében járni, csak furcsálltam, hogy sajnos van aki ezt lenézi, hogy inkább a konyhában vagyok, mint a discoban részegen:D
2013. júl. 19. 21:17
4/22 anonim válasza:
Szeretem hát, dugni egy prostival is tudok.
5/22 anonim válasza:
Ilyen csak nincs, vagy ha van akkor 3 olyan hátránya van ami elképesztően rossz:
1.Baromi ronda
2.Alacsony IQ, érdeklődési kör pár gagyi szappanoperára korlátozódik
3.Mindenáron gyereket akar
6/22 anonim válasza:
5-ös te nem vagy normális, persze, aki tud főzni, az ronda meg buta, te se sok nőt láttál még élőben.
7/22 anonim válasza:
Ezek mind nagyon jó tulajdonságok,amikor már idősebb lesz az ember és családja lesz ezek a dolgok fontosabbak lesznek ,mint szex.
8/22 anonim válasza:
Nem-e? Aki jól tud főzni az legjobb esetben is 35 környékén van... 30 alatti csajok általában csak "bulizgatnak" vagy ha jól is tudnak főzni akkor a harmadik pont duplán érvényes mindig cseszegetnek, hogy gyereket akarnak.
Amit viszont én tuti nem akarok 40 éves korom előtt, de inkább utána se.
9/22 anonim válasza:
egy kapcsolathoz kevés a szex
amúgy van ilyenre is példa, az természetesnek vesz mindent, mindenre találsz példát, szóval örülj neki, ha olyat találtál aki értékeli N
10/22 A kérdező kommentje:
A szex tökéletes azzal nincs gond és mással sincs, szervezünk programokat, nem vagyok begyepesedett 40 éves gondolkodású attól mert szeretek finom ételekkel kedveskedni:)
2013. júl. 19. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!