Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk/férfiak szeretik "helyre rakni" a lányokat lelkileg?

Figyelt kérdés

Ez lehet érdekes kérdés, csak azon töprengtem, hogy annyi szomorú, magányos, csalódott lányt ismerek, akik vágynak a szerelemre, meg a "megváltásra", hogy végre szeressék őket, és mindenki kerüli őket, mert csalódottak és nem túl pozitívak.

Tulajdonképpen csak a boldog, vidám, kiegyensúlyozott lányoknak van esélyük?

2012. nov. 15. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy is.Nincs baj a szomorú csalódott lányokkal.HA ki lehet hozni őket,és boldogak lesznek.

Ha folyton ilyen akkor senki se akar vele foglalkozni.Mert átragad az emberre.

De az általad leírt lányoknál előbb utóbb célba lehet érni.Vidámak lesznek.Már az elején fellobban egy kis lángocska,és már örül valaminek :)

személy szerint próbálkoznék.De csak akkor ha látom értelmét!

2012. nov. 15. 22:02
 2/11 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
64%
Erősebb kutya b@szik. Így működik ez is.
2012. nov. 15. 22:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát volt már rá példa, szóval nálam nem hátrány az ilyesmi,ha szimpatikus.:)
2012. nov. 15. 22:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönnek ezek a lányok. Nem baj, hogy munkát kell bele fektetni, de örömmel tölt el.
2012. nov. 15. 22:06
 5/11 ASOT ***** válasza:
81%

Tudod legtöbb esetben az a baj, hogy ezek a lányok egy falat húznak maguk köré, és elutasítóak is. ÉS sok esetben otthon gubbasztanak és alig lehet valahol összefutni velük. Ha össze is lehet akkor is olyan mintha azt látnád rajtuk h "hozzám ne szólj ide ne gyere"

persze ettől függetlenül 1 próbát mindig lehet tenni ha szimpatikus az illető.

2012. nov. 15. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Én egy nagyon sokszor csalódott lány vagyok, vágyom a szerelemre, de soha nem úgy állok hozzá, hogy engem "helyre kell rakni", "meg kell váltani", mert a sok szomorúság ellenére nem vagyok egy gyenge lelkű ember, valamint nem bírom, ha szélsőségese babusgatnak, pátyolgatnak. Sőt, még az is jobb felállás számomra, ha én segítek egy fiúnak, én fejtegetem. De az a legjobb, ha kölcsönös, vagy ha egyáltalán nincs szó erről a témáról. Egy kapcsolatnak a szerelemről kell szólni, és az automatikusan megoldja az összes ilyen problémát. Ha a helyrerázásról szól, akkor az nem kapcsolat, hanem vérszívás.
2012. nov. 15. 22:07
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

a depressziósok.

rokonlelket látnak a negatív, rosszkedvű csajokban és egy olyan kapcsolat alakul ki ahol kölcsönösen hallgatják egymás önsajnáltatását ami sehova nem vezet.

az életvidám pasik többnyire hasonló lányt keresnek maguknak, olyat aki szintén pozitív

2012. nov. 15. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

nekem csak az tetszik ha nem nagy az önbizalma és sok szeretetre vágyik. Full partis lányokkal nem állnék össze mint a két kicsi lego :P

F19

2012. nov. 15. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha sikerül "helyre tenni" valakit, akkor általában lelkileg is helyrerázódik.
2012. nov. 15. 23:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

nem szeretik :D szerencsére. mindenkinek saját magát kell összeszednie. utálom ha sajnálnak, utálnám, ha más húzott volna ki a gödör mélyéről, mikor ott voltam

19L

2012. nov. 16. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!