Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk/férfiak szeretik "helyre rakni" a lányokat lelkileg?
Ez lehet érdekes kérdés, csak azon töprengtem, hogy annyi szomorú, magányos, csalódott lányt ismerek, akik vágynak a szerelemre, meg a "megváltásra", hogy végre szeressék őket, és mindenki kerüli őket, mert csalódottak és nem túl pozitívak.
Tulajdonképpen csak a boldog, vidám, kiegyensúlyozott lányoknak van esélyük?
Dehogy is.Nincs baj a szomorú csalódott lányokkal.HA ki lehet hozni őket,és boldogak lesznek.
Ha folyton ilyen akkor senki se akar vele foglalkozni.Mert átragad az emberre.
De az általad leírt lányoknál előbb utóbb célba lehet érni.Vidámak lesznek.Már az elején fellobban egy kis lángocska,és már örül valaminek :)
személy szerint próbálkoznék.De csak akkor ha látom értelmét!
Tudod legtöbb esetben az a baj, hogy ezek a lányok egy falat húznak maguk köré, és elutasítóak is. ÉS sok esetben otthon gubbasztanak és alig lehet valahol összefutni velük. Ha össze is lehet akkor is olyan mintha azt látnád rajtuk h "hozzám ne szólj ide ne gyere"
persze ettől függetlenül 1 próbát mindig lehet tenni ha szimpatikus az illető.
a depressziósok.
rokonlelket látnak a negatív, rosszkedvű csajokban és egy olyan kapcsolat alakul ki ahol kölcsönösen hallgatják egymás önsajnáltatását ami sehova nem vezet.
az életvidám pasik többnyire hasonló lányt keresnek maguknak, olyat aki szintén pozitív
nekem csak az tetszik ha nem nagy az önbizalma és sok szeretetre vágyik. Full partis lányokkal nem állnék össze mint a két kicsi lego :P
F19
nem szeretik :D szerencsére. mindenkinek saját magát kell összeszednie. utálom ha sajnálnak, utálnám, ha más húzott volna ki a gödör mélyéről, mikor ott voltam
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!