Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretik?
5ös igazd van!!!
volt szerencsém mindhárom féle nőhöz, akik a hátrányos tulajdonságaikat ezzel kompenzálták, amit a kérdező írt.
Legyen házias és emellett jó az ágyban (gátlástalan is) és jól bézzen ki.
Akinek meg nem fontos mindez, gondolom örül hs egy csaj megfogja a kezét...
Ne élj a felhők között.
Ezek így együtt sosincsenek meg egy csajban. Válassz, hogy melyik szempont a legfontosabb, mert az lesz. De egyszerre mind az kb. olyan lenne mint a könnyen érkező pénz amiért semmit nem kell tenni. Vagyis lehetetlen.
Nőként mondom, hogy ez nem annyira fontos. Két hosszabb kapcsolatom volt, mindkettőben természetesnek éreztem, hogy megcsinálom ezeket. Pontosabban hogy a lakás mindig tiszta, rendes, amikor a párom hazaért, meleg vacsora várta, stb.
De az az igazság, hogy néhány év után jobban értékelte, ha aznap tojtam a lakásra, a konyhára, viszont cserébe elmentem fodrászhoz, kozmetikushoz, beszereztem egy szexi ruhát, és abban vártam haza. Vagy mentem elé a munkahelyére. Vacsorára rendeltünk egy pizzát, nem is ez volt a lényeg :)
Persze jó ha házias vagy, de tény hogy a legtöbb nő esetében ez idővel a nőiesség rovására megy. Na az viszont nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!