Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A molett nőket miért nem szeretik a férfiak? Miért jobb a sovány nő?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 15:55
1/12 anonim válasza:
Azért, mert a 200 kilós hölgyemények is molettnek titulálják magukat.
A ténylegesen CSAK telt nőket szeretik a férfiak (legalábbis egy részük, akinek pont ez jön be, vagy nincs ellenére). Van viszont, aki a vékonyabb csajokra bukik. Ez van.:)
2/12 anonim válasza:
Mert nem akarnak megküzdeni a zsírral az ágyban.
3/12 anonim válasza:
Általáánosíííítás megint. Sok férfinak bejönnek a ducik. Csak keresned kell.
4/12 anonim válasza:
Mert nem szeretem mert nem látom vonzónak, nem állna fel rá.
De van akinek ilyen kell, csak nem nekem.
6/12 A kérdező kommentje:
csak kérdés volt nekem van pasim
2013. jún. 3. 16:35
7/12 anonim válasza:
én simán lefeküdnék 130 kilós jól kinéző csajjal, persze csak egy éjszakás kalandokra
8/12 anonim válasza:
Mert a legtöbb molett az egyben puhány plötyi ami nem esztétikus. Azzal együtt van akinek nem olyan fontos a külső, de ahhoz kell legyen valami vonzó a személyiségben akkor. És mégiscsak a külső az amit előbb észreveszünk a másikon.
9/12 anonim válasza:
Mert a legtöbb molett az egyben puhány plötyi, ami nem esztétikus. Azzal együtt van akinek nem olyan fontos a külső, de ahhoz kell legyen valami vonzó a személyiségben akkor. És mégiscsak a külső az amit előbb észreveszünk a másikon.
10/12 anonim válasza:
Upsz. Bocs, nem tudom hogy sikerült 2x elküldeni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!