Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell titokzatosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell titokzatosnak lenni? Azt a pasik miért szeretik jobban, mint azt, aki elmond mindent magáról? Miért így jobb és nem úgy? Ja, és miben legyen titokzatos a lány?

Figyelt kérdés
Vagyis én a párkapcsolatomban azt szeretem, ha van köztünk bizalom,és szeretek tudni mindent a páromról,ő is rólam. Én nyílt lapokkal szeretek játszani. Ez most nagyon gáz? A pasik tényleg ezért nem fognak komolyan venni? SOS, tapasztalat,elmélet, minden válaszra szükségem van.
2010. okt. 27. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz mindent, akkor van miert vele maradni, hogy azt is megtudd, amit eddig nem.
2010. okt. 27. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
A titokzatosság szexi, a pasik szeretnek fantáziálni, és ehhez a titokzatosság nagyon jó táptalaj. Ha mindent tud a pasi, akkor nem nem tud miről fantáziálni. Ettől persze még simán komolyan vehetnek, nomeg előbb-utóbb minden kapcsolat eljut erre a szintre, de eleinte jobb, ha vannak titkaid és bizonyos dolgokat csak sejtetsz.
2010. okt. 27. 16:58
 3/10 A kérdező kommentje:

És honnan tudja a pasi,hogy én titkolózom, mondogassam azt neki, hogy ''vannak dolgok,amiket még nem tudsz rólam,de ha együtt maradunk még 10 évet elárulom'' ? ((((:

Az baj,ha én őszinte vagyok, és mindent elmesélek,nem titkolózok?

2010. okt. 27. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, ne hallgass azokra akik szerint a titkolózás szexi. Igen, van aki szerint az. Neked viszont olyan társad lesz mint én, utálom ha valaki zárkózott, és bizalmatlan. Sokszor csalódtam már, mégis mindig nyílt lapokkal játszom én is, ahogy azt te mondtad. Szerintem ez így helyes, mert egyszer találni fogok egy hozzád hasonló lányt, aki képes megnyílni előttem fölösleges színjátékot és hazugságokat mellőzve.
2010. okt. 27. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Félreérted, a titokzatosság és a titkolózás az két nagyon különböző dolog.

Amelyik nő nem tudja, hogyan lehet őszintén is titokzatos, annak még van fejlődnivalója.

2010. okt. 27. 17:10
 6/10 anonim válasza:

Utálatos dolog, ha valakinek csak úgy vagy fontos, hogy színjátékot kell csinálnod neki. Az nem neked való, inkább senki!

Igaz, hogy a legtöbben csak addig buzog a szorgalom, amíg nem vagy nyitott könyv, azután más szorakoztató elfoglaltság után néz más lány személyében.

2010. okt. 27. 17:21
 7/10 Szása Petrosevics ***** válasza:
Őszinte leszek, én nem szeretem azt ha titokzatosak a nők, legalábbis, szeretem tudni mi és hogyan és miért van.Én is nyílt lapokkal játszok, elvárom partneremtől is ugyan ezt.
2010. okt. 27. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:

nézzrá titokzatosan, és talán az a legjobb, ha nem majmolsz mindenkit, olyan vagy, mint a többi csaj de mégis más, ez is lehet titokzatosság, a srácban pedig ott lesz, hogy te miben vagy más? mondhatok itt hülye példákat: ha jön a csajokra egy új köröm kell hullám, neked nem muszáj megcsináltatni, felraknak póthajat 2-en, 3-an neked nem kell. viszont pl levágatják a hajukat, te is levágathatod. Na pont ezt nem fogják vágni a srácok, ha a többiben nem majmoltad a többieket, ebben miért?

Vagy mondj néha olyan dolgokat, amiket eddig nem tudtak rólad, és így mindig mutatod egy másik oldaladat.

Ezt elég nehéz megmagyarázni, hogyan kell. Bocsi, a zavarosságért.:)

2010. okt. 27. 18:07
 9/10 Sunshine<3 válasza:

A titokzatosság annyi, h érezteted h nő vagy, és nem csak 1 haverja, és ezért jobban megbecsül:)

Pl ha csörög a telefonod, nyugodtan menj odébb, és úgy vedd fel, h a pasi érezze,h vannak dolgok amiket nem tud rólad...vagy pl 1szer 2szer lemondhatod a randit, mert egy barátnődnek szüksége van rád (még ha nincs is), hogy érezze,h mások számára is értékes vagy, de ne meséld el h pontosan mi is a gondja a barátnődnek:)De persze éreztesd vele hogy szereted, és figyelj rá nagyon oda!!

2010. okt. 27. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Jaj szegény lányok mi mindent kaptok :(

A titokzatosság nem az, hogy ködösítesz 0-24, főleg, hogy egy hosszú kapcsolatban milyen vicces, amikor megkérdezi a párod, hogy:

- Hol voltál drágám?

- Elrejtőztem egy sötét zugban egy idegennel.

nem jobb, hogy

- Hol voltál, drágám?

- Csak kávéztam egyet -

Ez is titokzatos, itt is kérdezhet, hogy kivel, hol, miről beszéltetek, stb. :)

2016. jan. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!