Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hűtlen férjek, ha van egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűtlen férjek, ha van egy kis időtök, leírnátok nekem, hogyan és miért voltatok hűtlenek a feleségetekhez?

Figyelt kérdés
Először is, miért. Aztán hogyan ismerkedtetek meg a szeretőtökkel, hogy történt meg a dolog, bevallottátok a lánynak, h nősek vagytok-e, mennyi ideig tartott a kapcsolat, hogy titkoltátok el a feleségetek elől, milyen gyakran és hol találkozgattatok.
2011. júl. 15. 10:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
13%

A nők 25-felé olyan szintű hízásnak indulnak,mintha kötelező lenne...

Persze hogy lecseréljük 40 éves debella feleségünket két 20 évesre...

2011. júl. 15. 10:54
 2/21 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak csak gratulálni tudok.
2011. júl. 15. 10:56
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
ohh...thx:$ xD
2011. júl. 15. 11:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Mi 5éve vagyunk házasok. A feleségem alapból féltékeny természetű, mindig is az volt. Azért nehéz azt elviselni, hogy dolgozni mész kora hajnalba és minden ok nélkül azt mondja biztos valami kurv@hoz mész.

a gyermekünkel nem foglalkozik....én járatom iskolába és én veszek meg neki mindent. hogy őszinte legyek a kaja se túl jó amit főz (na de ez legyen a poén része nyilván nem ok a megcsalásra)

Nem szeret szexelni...2hetente sikerül rávennem, hogy csináljuk. Azért mint tudjuk egy férfinek szüksége van a szexre. Én szeretem mai napig a feleségem de egyszerűen kibirhatatlan.

A hölgy akivel félreléptem a munkatársam. Igazából 10év dolgozok vele együtt, egy irodában ülünk és több időt töltök vele mint a feleségemmel így hát kialakult közöttünk egy jó kapcsolat.

A hölgy egyedül lakik tehát én mentem hozzá mindig. Rendszeresen összejártunk. (addig nem feküdtem le a feleségemmel...oké hogy az ember félre lép de az nekem nem ment hogy hétfőn abizonyos hölgyel majd keddena feleségemmel ) Az idő még "együtt voltam vele kb 2-3hónap.

Én nagyon megkedveltem de befejeztük ezt a viszonyt. 3éves gyerekünk van, nem szeretném, hogy apa nélkül nöjjön fel. (utólag hozzátenném, hogy amíg a feleségem féltékenykedett és gyanakodott én semmi rosszat nem tettem...utána jött az hogy félre lépjek )

Hogy elmondtam e neki? Miután vége lett a viszonynak...utólag. A legszebb az volt az egészben, hogy nyugodtan kezelte azt mondta "gondolhattam volna....azt hiszem megértelek és lehet én is ezt tettem volna" a szemeit lesütötte és kicsordult a könny a szeméböl. Fájt neki. Úgy érzem mióta ez történt jobb a kapcsolatunk. Érezte, hogy az amit tesz nem vezet jóra, azzal csak eltávolodok tőle. Megijedt, hogy elhagyom. Állítólag azóta bízik bennem. Biztos vagyok, hogy nem és a szíve mélyén ott a sérülés, hogy mit tettem és a bizalom hiány, de nem mondja és nem féltékenykedik.

Hát röviden ennyi.

Egyébként jó kérdés mert érdekes, hogy így felidézhettem ezt a dolgot. Nem érzek semmit utólag csak átgondoltam miktörténtek. Egyet hagytam ki. A hölgyeménnyel még midnig együtt dolgozok és azóta sincs semmi állitólag kapcsoalta van.

33F

2011. júl. 15. 11:01
 5/21 anonim ***** válasza:
30%
Am ez úgy működik,hogy minket pasikat már a puszta tény felizgat,hogy tilos...
2011. júl. 15. 11:02
 6/21 anonim ***** válasza:
63%

én nő vagyok, de leírnám a volt élettársam esetét.

amikor én dolgoztam, tehát ő nélkülem volt (illegálisan élt, tehát sehova nem kellett bejárnia dolgozni)

szóval amíg nem voltam otthon, járkálta haverjaival ide-oda, akadt egy csaj (15 éves) aki rámászott, találkozgattak, a lakásunkra (albérlet) is felvitte, és amikor terhes lett a csaj, hirtelen én lettem a fontosabb, a végén még én vigasztalgattam a kislányt, és falaztam a páromnak hogy mért nem veszi fel neki a telot.

még abortuszra sem adott neki pénzt. hát én se.

azóta eltűnt a csaj, nem hívogat, semmi.

és ő csak azért lépett félre, mert jött egy alkalom, miért is ne alapon.

szerintem a kiscsaj tudta, hogy van élettársa (nem szokta titkolni - velem is így jött össze anno)

asszem mindenre válaszoltam.

2011. júl. 15. 11:04
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

11:04 vagyok

érdekességképpen megemlíteném, hogy egész végig míg félrelépett, betegesen féltékeny volt rám...

2011. júl. 15. 11:10
 8/21 A kérdező kommentje:
11:01 - köszönöm a kielégítő választ. igazából így érthető, és ismét megbizonyosodott, h nem mindig a férfi a bűnös.
2011. júl. 15. 11:13
 9/21 A kérdező kommentje:
11:04 - igazából csak arra lennék kíváncsi, h mit értesz az alatt, h illegálisan élt?
2011. júl. 15. 11:14
 10/21 anonim ***** válasza:
drogdíler
2011. júl. 15. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!