Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlen férjek, ha van egy kis időtök, leírnátok nekem, hogyan és miért voltatok hűtlenek a feleségetekhez?
nem voltak elvárásaim
éltünk, mint hal a a vízben
valahogy nem kötődtem hozzá foggal-körömmel
én is ilyen voltam, csak annyi különbséggel, hogy ő ezt nem tudta.
illegális melo:
amit csinált, tv csatorna bekötés, poton összegekért
így nem kell havi számlát fizetni, mindenkinek jól jött
egy lépcsőház, kb 20-50 ezer ft keresetet jelentett.
szinte nem is kellett minden nap "dolgoznia"
az üzemeltetőknek kezdett feltűnni, hogy sokan lemondják a szolgáltatást :)
ma már saját üzletkötőik vannak :)
Asszony nem akart sexelni.
Oromlany.
Elmondtam.
Kicsit valtozott.
Visszaallt.
előzőtől megkérdezhetem, hogy mi állt vissza?
az örömlány használgatás, vagy az asszonnyal a kapcsolat?
Egyik se.
Visszaallt a sex az Asszony eredeti etvagyara(havi 2-3). Vagyis kevesre. De azota nem mentem lanyhoz. Nem is tervezek. Mondjuk ugy beletorodtem...
37F
mondjuk lány vagyok én is, de azért elmesélek egy történetet. :)
17 éves voltam, egy három éve már kapcsolatban éltem. A srác aki a párom ismerőse volt, akkor volt 24 éves, és 10 éve élt kapcsolatban. Egyik délután ő (nevezzük Istvánnak) vitt haza suliból, mert lekéstem a buszt. Hosszasan elbeszélgettünk, szóba került a bnője, a barátom, aztán már csak azt vettük észre, hogy este fél 9 van, és töviről hegyire mindent kibeszéltünk. A kapcsolatunkat, a nemi életünket, a családot, sulit, munkát, szóval mindent. Még kétszer előfordult, hogy hazavitt a suliból, aztán megtörtént aminek meg kellett, aztán telszámot cseréltünk,és heti két alkalom rendszer lett a dologból. Miért csalta meg velem a bnőt?- mert én azt nyújtottam neki, amit Ő nem, barátja voltam, szeretője, játszótársa, eljártam vele horgászni, amit a bnő nem tett meg, elkísértem hosszabb utakra, amit szintén nem tett meg, és élveztem a szexet minden mennyiségben,és persze: a tiltott gyümölcs voltam. Én miért csaltam meg a pasim? mert három év alatt jó ha összesen 10-15 alkalommal esett nekem,hetente egy alkalommal, fontosabbak voltak a barátok, a szgépes játékok számára,kisfiú volt, mintsem felnőtt 25 éves ffi.István viszont az ellenkezője, figyelt rám, érett volt, és persze számomra is a tiltott gyümölcs. Két évig tartott a viszonyunk,hozzá jártunk ha az asszony nem volt otthon, vagy muai-thai box versenyen volt (mert ezt sportolta),én meg barátnőnél, táncversenyen, stb. Két év után barátként váltunk el, mind a mai napig tartjuk a kapcsolatot, jókat beszélgetünk. Én elköltöztem az ország másik végébe, családom lett, ahogy neki is, az volt mind a kettőnknek az első és egyetlen félrelépés. Ő maradt az asszonykájával, én szakítottam a pasimmal,mindent elmondtam neki, és férjhez mentem egy számomra tökéletes férfihoz, aki tud mindenről ami történt..
kedves 15:02
én a páromnak mindent megadtam ami kellett neki.
szeretett már akkor engem úgy mint még senki mást.
egyfolytában nevettünk együtt.
az elejétől nem volt kínos csend.
a szex egyenesen fantasztikus volt neki is nekem is.
aztán elutaztam 1 hétre.
és félrek*rt.
egy nem viccelek... dagadt szeplős vörös szemöldöktelen büdös lánnyal. és egy másik törpe szőke duci szintén büdös igénytelen, egész suli által utált lánnyal.
mikor megtudtam kidobtam. egyértelműen. de nagyon szeerettem, és akármilyen furcsa ő is engem. napokig sírt miattam.
azóta is a szemére van írva már több mint egy éve hogy imád. szeret.
akkor mért csalt meg?
ahogy idővel megismertem a múltját, rájöttem hogy sokszor az idióta barátok, sokszor csak a tiltott gyümölcs, de legtöbbször az első szerelem bukása miatt csalta meg ő az eddigi barátnőit.
és én nörülök hogy felismertem ezt, és adtam neki rá esélyt hogy valaki többet is lásson benne, és a bakija után be tudja bizonyítani hogy neki ez csak fiziikum volt, de engem szeret.
azóta alkalma sincs hogy megcsaljon, nap mint nap együtt vagyunk, és annyira jó még mindig a szex és a kedvünk együtt mintha csak a kapcsolat elejének az örömében lennénk :)
Én azt nem értem, hogy miért volt ok annak a férfinak aki írta az elején, hogy a felesége nem törődött annyit a gyerekükkel nem főzött jól és féltékeny volt rá, hogy megcsalja? Az a nő valószínűleg azért volt féltékeny mert féltette az egyetlen szerelmét, azért nem volt jó anya,mert nem tanult még bele a szerepbe és főzni se tudhat mindenki úgy, mint az Ön drága anyukája:S Mit is mondott? A felesége megbocsájtotta? Az ő helyében elhagytam volna magát.
Ha valakik összekötik az életüket azt tegyék azért, mert "jóban-rosszban" haláluk napjáig együtt akarnak maradni. Nincs kifogás meg kell beszélni miért nem mondta neki hogy ne legyél féltékeny mert te vagy számomra az egyetlen? Ja igen akkor hazudott volna neki:) Akkor miért ment hozzá? Nem lehet mindenki tökéletes anyuka, háziasszony és kúrva az ágyban!
Az is butaság, hogy a "tiltott gyümölcs édesebb". Akkor biztos te is szeretnéd, hogy veled is így bánjanak téged is csaljanak meg? Ha szeretnéd nincsenek is érzelmeid.
Én szerencsére több éve vagyok egy kapcsolatban és minden téren kiismertem a barátomat. A volt kapcsolatait is ismerem. És én is igazi féltékeny típusú lány vagyok, állandóan féltékenykedek, de ki lehet küszöbölni mindennapját elmesélni nekem mi, hogy volt és lenyugszom. Mindig igazat mond nekem. És tudom, hogy nem csal meg barátnőit sosem csalta meg. Engem mindenkinél jobban szeret. Az ágyban mindent megadok neki. Igaz nem vagyok konyhatündér a gyerekekhez sem értek és féltékeny is vagyok mégis tökéletes vagyok neki!
Azért, mert:
1 minden nő egy ostoba liba 30 éves koráig, és addig csak szexre jók. másra nem.
2. nem jó leragadni egy luknál, mert hamar ráun az ember.
3. Egy nővel csak addig jó együtt lenni, ameddig ki nem nyílik a csipája. Mert ha kinyílik, akkor elfelejti, hogy ki a főnök, és elkezd dirigálni.
4. Azért, mert az idegen nőket jó felpróbálni, farokhegyre szegezni, becsapni a lompost, bezavarni a macit a málnásba, és beverni a brét a lábuk közé!
Remélem jó volt a válasz!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!