Miért ilyen hűtlenek a munkavállalóim?
Na álljunk meg!
Akkor itt most 4 órás foglalkoztatásról beszélünk vagy teljes munkaidőről?
Ha meg 8 óráról, akkor meg tedd ki a faliújságotokra ez a kis írásod, fogadjunk nem mered!
"Ennyi pénzből felesleges kiadások nélkül meg kell tudni élni, be kell tudni osztani."
mutasd meg hogyan kell, mert szegény beosztottjaid nem tudják!
És mondd, te mit tennél a helyemben? Elkezdenél feketézni, trükközgetni vagy az életszínvonalad rovására növelnéd a fizetéseket? Más út nincs, csak ez a kettő.
És olyan emberekért miért csökkenteném az életszínvonalamat akik havi szaros 10-15.000Ft-ért hűtlenek hozzám, otthagynak van úgy, hogy egyik napról a másikra? Nem minden ám a pénz!
A másik meg, hogy mint mondtam, ez a cég ennyit tud egy alkalmazottra kitermelni, akkor miből növeljem a fizetést?
Nézd, én itt nem tudok budapesti béreket fizetni, ez az országnak nem az a része, örülök így is hogy nem kell leépítenem, fenn tudom tartani a céget ilyen nehéz gazdasági környezetben is.
És úgy gondolom a 120.000Ft-os bér cafetériával a létminimumhoz képest egy kiemelkedő fizetés, és mondom nálam mindenki rendesen be van jelentve és minden törvény szerinti juttatást, szabadságot, táppénzt, stb megkap.
"És olyan emberekért miért csökkenteném az életszínvonalamat akik havi szaros 10-15.000Ft-ért hűtlenek hozzám, otthagynak van úgy, hogy egyik napról a másikra?"
És egy olyan főnökért miért "fizessek havi 10-15ezret", aki inkább jár évente négyszer nyaralni ahelyett, hogy létminimum felett dolgoztassa az embereit?
Nézd, te SEMMIT nem tettél a leírásod alapján azért, hogy az embereid hűek legyenek hozzád. SEMMIT.
Mondd el, mit tudsz nyújtani nekik, ami megérne nekik (de akár neked is) havi 10-15ezer forintot?
Annyira jó a légkör? Annyira meg vannak becsülve?
Ilyen a piac. Ők nem elég jók neked, hogy fizess nekik 10-15ezret, te meg nem vagy elég jó nekik, hogy ők fizessenek ugyanennyit neked.
Kezded már látni a kiutat ebből, vagy még mindig az embereid, és az itteni válaszolók a hülyék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!