Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem sikerült a szakmádban...

Nem sikerült a szakmádban elhelyezkedned? Milyen végzettséged van?

Figyelt kérdés
Megszeretted a munkádat?
2015. febr. 4. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Marketing- és reklámügyintéző

2. Minőségellenőr

Eddig asszisztensként és legtöbbször bolti eladóként dolgoztam vagy külföldön animátorként.

Hiába beszélek 3 idegennyelvet, mivel nincsenek "jó" papírjaim, nem vesznek fel sehová... Ahová felvennének a nyelvtudás miatt, ott minimálbérrel szúrnák ki a szemem.

Külföldön viszont simán ellennék, de hát itthon van a családom és a párom...

2015. febr. 4. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a munkámat szerettem, azzal nem volt gond, jó volt a társaság, jófejek voltak a kollégák...
2015. febr. 4. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1, környezetvédelmi technikus

2, Gyógymasszőr

"Megszeretted a munkádat?"

Ha normálisan megfizetnék, akkor szeretném.

2015. febr. 4. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Masszőr vagyok.4 évig vállalkozásban csináltam,de már annyi adót kell fizetni,hogy minuszra jöttem ki minden hónapban.
2015. febr. 5. 05:23
 5/7 SándorÚr ***** válasza:
100%

1 Logisztikus technikus

2 Kamion sofőr

néha szeretem, néha nem

2015. febr. 5. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. febr. 6. 22:51
 7/7 anonim válasza:

Borász és élelmiszer-ipari laboráns. Sajnos csak szakiskola, s csak iskolai gyakorlattal. Nincs tapasztalatom, így nem tudtam egyikben sem elhelyezkedni. Szeretem a szakmát. Remélem egyszer sikerül elhelyezkednem egyik szakmában. A munkámat szerettem, csak stresszes volt, a szakmámtól teljesen távol állt. :-/

Egy nő

2015. febr. 7. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!