Hány állásinterjú után sikerült elhelyezkedned?
"Az interúzás eléggé egyszerű dolog, meg kell győzni őket hogy te vagy a legjobb és próbálj kitűnni a többiek közül."
Ha több jelöltet hívnak be akkor valakinek értelemszerűen nem fog sikerülni. Márpedig általában akkor szoktak csak egyet, ha ismerősöd van az adott helyen, vagy nincs miből válogatni.
Életem legelső "komoly" munkahelye (nem diákmunka) elsőre sikerült. Aztán sajnos 2 évvel később létszámleépítés miatt repültem a cég felével együtt.
A második, jelenlegi helyre 3 hónap után keresés után vettek fel (ez 12 interjút jelent, ha a több köröseket is számolom).
Első munkahelyem egyből sikerült, létszámleépítés miatt elköszöntünk egymástól 1 év után.
A második helyre 3 év és 4 hónappal később vettek fel. 4 db interjúra hívtak be ennyi idő alatt, pedig napi szinten jelentkeztem szinte mindenre. Ez tartott 3 hónapig, majd egy jobb ajánlat miatt váltottam, de ezt még aznap visszavonták.
Újabb 7 hónap alatt 1 interjúra hívtak be, jelenleg is itt dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!