Hány állásinterjú után sikerült elhelyezkedned?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 16:05
11/15 anonim válasza:
Kettőn voltam, mindkettőre felvettek, ezért nekem kellett választani közöttük.
12/15 anonim válasza:
Akkor ti néhányan iszonyat szerencsések vagytok, vagy kamuztok, vagy azért vettek fel elsőre, mert akkora gyakorlattal vagytok, vagy ennyire szimpatikus figurák lehettek. nem vagyunk egyformák, valakinek meg évekig nem jön össze semmi, tök mindegy hogy adja elő magát. Azok a cégek tudnak felvenni egyből, akiknek nagyon kell ember és senki nem képes elvállalni, ilyen pl. a metró őrzés, a bolti őrzés, a fekete mosogatói munkák, a szobalányi munkák. Csak néhányat felsoroltam, nah ezekre a helyekre nincs túljelentkezés, örülnek ha valaki érdeklődik, egyből be is hívnak és már küldenének is dolgozni, de hát ez nem hiába van így: Mert 1 hónap után kifulladsz, vagy lebetegszel és már nincs is újra munkád... Kb. ennyi a történet. ha meg normális helyre jelentkezel, ott bizony az számít van e ismerős, mennyi gyakorlatod van, mennyire vagy ha nő bájos és ha a vezetőségnek tetszel, akkor tök mindegy mit tudsz, felvesznek.
13/15 anonim válasza:
Szia!
Én nyáron elvégeztem egy technikusit - nyilván műszaki terület - , rá 1-2 hétre már volt munkám egy német műszaki cégnél.
A volt csoporttársaim 90% már dolgozik. A maradék 10 csak azért nem, mert nem is akarnak. Van aki jobb pénzért, van aki kevesebbért. Ez már egyénfüggő.
14/15 anonim válasza:
minden az ismertségi körön múlik meg a kinézet..és a seggnyaláson.na meg hogy legyél magabiztos lényegre törő és határozott nálam ez jött be motivációs levélként.:D
szóval nem egyszerű..
15/15 anonim válasza:
igen és e mellett legyél fiatal is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!