Amikor elutasítanak egy állásinterjú után, mennyire számít ez sablonszövegnek?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy állásinterjún egy gyakornoki állás kapcsán (életemben először, egyébként másodéves egyetemista vagyok). Pár héttel utána küldtek egy e-mailt arról, hogy nem engem választottak. Azt írták, hogy ennek ellenére nagyon szimpatikus voltam az állásinterjún, ezért amennyiben hozzájárulok, az önéletrajzomat elmentik az adatbázisukba, hogy a későbbiekben megkereshessenek, ha lesz új nyitott pozíció.
Ez egy olyan sablonszöveg, amit mindenkinek elküldenek, akit nem vesznek fel, vagy tényleg számíthatok arra, hogy a jövőben megkeresnek?
2015. jan. 4. 19:35
1/7 anonim válasza:
Sablonszöveg, ilyet kaptam már egy soros változatban is, de fél oldalra elnyújtva is. :D
Ne törjön ez le, jelentkezz 20 másik helyre, valami majd bejön.
2/7 anonim válasza:
Ez tipikus sablonszöveg és valószínűleg az önéletrajzodat sem tették el hanem ment a kukába. Biztos hogy ők nem fognak keresni a jövőben, ha látsz tőlük újabb hirdetést ismét jelentkezned kell ha akarsz valamit tőlük.
3/7 anonim válasza:
Álszent sablonszöveg. Felejtsd el.
4/7 anonim válasza:
Sablon sajnos.Nekem is írtak már ilyet többet is.
5/7 anonim válasza:
Sablon, de az életrajzot néha tényleg elteszik (0,1% eséllyel) és ez esetben 0,000001% esélyed van, hogy visszahívnak, ha a többiek az utolsó pillanatban visszalépnek és nagyon sürgősen kell nekik valaki egy határidős projekthez.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, hát sajnalálom, legalább most már ezt is tudom, köszi a válaszokat!:)
2015. jan. 6. 01:37
7/7 anonim válasza:
Sablon szöveg, viszont tényleg félre szokták tenni. Ha van új pozi, akkor előveszik a nem túl régi önéletrajzokat és felhívják az embereket, hogy érdekli-e őket. És ez nem 0,001%-ban történik meg, bevett gyakorlat nagyobb cégeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!