Végleg elvágtam magam a HR-es előtt?
Állásinterjúra kellett volna mennem, de iszonyatosan fájt a fülem, ezért lemondtam, ami nem tetszett neki. (Emellett szakítottam is a párommal..., és úgy gondoltam, hogy még egy pofára esést nem szeretnék most bevállalni.) Ezért lemondtam.
Lekezelő volt a HR-es telefonban, és utalt rá, hogy más is jelentkezett az állásra, és hogy "biztos megtaláljuk a megfelelő embert", de ha érdekli az állás, hívjon jövő héten.
Érdemes felhívni egy másik időpontért, mert nem szeretem, ha így beszélnek velem, csak nem volt erőm elküldeni melegebb éghajlatra, de a munka az viszont kellene.
Csak egyfelekeppen tudhatod meg, hivd fel, mi csak talalgathatjuk.
"mert nem szeretem, ha így beszélnek velem"
Nyugi, kislany, hamar raebredsz, hogy az elet nem tundermese, es megtanulod, hogy hol a helyed, tanulsz egy kis alazatot! Aszondja nem szereti ha igy beszelnek vele, de a munka viszont kene... xD
"Nyugi, kislany, hamar ráébredsz,...."
Vagy kisfiú.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Próbáld meg!
Egyébként nem ez volt a lényege a kérdésnek, hogy nem volt erőm elküldeni, a munka viszont kellene.
Kifigurázni lehet, csak majd nehogy te is így járjál, hogy megaláznak gyakorlatilag a semmiért. Tudom, hogy sok békát le kell nyelni, de ezek azt hiszik, hogy mindent megtehetnek.
Az első válaszolónak lett igaza, mert nem volt esélyem.
A normális választ köszönöm, a többit hagyjuk.
"Honnan tudod (2.) hogy én nem vagyok alázatos?"
Onnan, hogy itt leirsz egy tok irrelevans reszletet:
"mert nem szeretem, ha így beszélnek velem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!