Milyen munkakörben dolgozol jelenleg? A végzettséged is ez, vagy független tőle?
Jelenleg nem dolgozok, de fogászati asszisztens voltam egy darabig. Tehát egészségügy.
Végzettségemet tekintve friss érettségis vagyok. De az egészségügyben szeretnék továbbtanulni.
account payable analyst-ként dolgozom multinál, a végzettségem vezszerv Bsc és két Msc: ng és társtud.
a végzettségem megfelel teljes mértékben a végzettségemnek. kellenek hozzá egyetemi skillek és 2 nyelven is beszélni kell (így a nyelvvizsgáim is érnek valamit) és kellett hozzá a diploma is (de csak egy egyetemről fogadták el)
28n
anyám nyugdíjából és az élettársam segélyéből élünk, néha meg apróért korrepetálok.
a végzettségem pedig Cnc gépkezelő, azelőtt pedig kirendelt fegyvere biztonsági őr voltam.
elemző vagyok- banki területen.
gazdasági diplomám van, angolul jól beszélek.
Igen, olyan területen dolgozom kb, amit tanultam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!