Hogy sikerült elhelyezkedned pályakezdőként, és mennyi idő után? Vagy végül mást kezdtél el?
Figyelt kérdés
Milyen területen?
Nekem féléve nem sikerül lassan.
2014. febr. 3. 19:59
1/4 anonim válasza:
Bő 10 éve polgári szolgálatosként dolgoztam egy iskolában, utána pár hónapot még maradhattam.
2/4 anonim válasza:
Mi számít elhelyezkedésnek? Az első "8-tól 4-ig" helyet, ahol azóta is vagyok, 7 hónappal a diplomaosztó után találtam. Előtte, már a diplomaosztó idején, külföldön lapátoltam, aztán hazajöttem, és kb. 2 hónap aktív keresés (heti 2-3 interjú) után találtam, tök más területen. Időközben rájöttem, nem is akarok azzal foglalkozni amit tanultam.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, most sajnos én is rájöttem és csalódott lettem. Rohadt nehéz amúgy is és most kb ez is kiesett, amit akartam.. Szeretnék nagyon találni valamit, amit szívesen csinálok.
2014. febr. 5. 20:54
4/4 anonim válasza:
Hát, az magától nem fog eljönni :) Melózz vmit, gyűjtsd a pénzt, aztán ha eljött az ideje tanulj ki vmit amivel foglalkozni akarsz. Én épp most csinálom ezt, 1 év meló után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!