Pályakezdőként mi az az életkor ami már "túl sok"?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 12:44
1/6 anonim válasza:
Én 25 évesen helyezkedtem el véglegesen, előtte kisebb nyári melók voltak meg szakmai gyakorlat, nem érzem, hogy gond lett volna az életkorom, pedig a szakot 21 éves koromra is elvégezhettem volna.
2/6 anonim válasza:
30 felett már mindenképp érdekessé válik a kérdés, ha valaki még pályakezdő.
3/6 anonim válasza:
Én közel 30 leszek, mire megszerzem a második diplomám. Persze most is dolgozom, de abban a hivatásban pályakezdő leszek. Eléggé aggódom, hogy el tudok-e majd helyezkedni. 30 körüli nőkért amúgy sem rajonganak a munkaadók, pláne, ha pályakezdő...
4/6 anonim válasza:
Szerintem 25 fölött már túl sok, elgondolkodtató, hogy valaki miért húzta eddig a tanulmányait.
Én már 22 évesen későnek éreztem, ezért átmentem levelezőre, mert találtam munkát.
5/6 anonim válasza:
Én pédául azért csak 30 felett kezdtem dogozni mert otthon voltam ápolásin :(
6/6 anonim válasza:
Én pedig 30 évesen vágok bele egy új irányba, 35 évesen leszek pályakezdő
Hogy idős leszek-e? Igen. Viszont 60-70 évesen nem azon fogok rágódni, de jó lett volna, ha más munkám lett volna életem során
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!