Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdőként milyen önéletra...

Pályakezdőként milyen önéletrajzot írhatnék?

Figyelt kérdés

Ha járok egyetemre, de még nem végeztem, akkor azt is bele kell írni, ugye? Diákmunkáról lenne szó.

Illetve beszélek angolul is, de még folyamatban van a nyelvvizsga, ilyenkor odaírhatom hogy beszélem az angolt?

Irodai munkát szeretnék csinálni, nem feltétlenül ezt tanulom, de voltak tantárgyaim amik a dokumentációt, pályázatírást, Word és Excel kezelést tanítottak, 7 hónapot voltam gyakorlaton talajvédelmi hivatalnál, ott laboroztam meg dokumentáltam. Gyorsan és helyesen tudok gépelni. Hobbiból pedig honlapokat csinálgatok, css, html kezeléshez értek. Ezen kívül nagyon precíznek tartom magam, ha elkezdek valamit addig nem nyugszok amíg nem végzek vele és nem lesz tökéletes. Ugyanakkor negatívumként, emiatt fusztrált lehetek, mert ha valami nem úgy megy ahogy megterveztem, akkor ezen kattogok állandóan és nem nyugszok amíg nem találok alternatív megoldást.

Ezeket érdemes lenne beleírnom szerintetek?

2014. jan. 13. 17:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!