Hány éves korig lehet pl: luxus hajón, repülőn dolgozni?
Tapasztalat nélkül 35 körül szokott lenni a megjelölt korhatár, de tapasztalattal lehet ettől több is, illetve vannak rendkívüli esetek is.
Hajón viszont az alsóbb pozícióba már nem feltétlen az európaiak vannak többségben a legtöbb cégnél.
Van valami ismereted a GMN hungary közvetítő irodáról?
http://www.youtube.com/watch?v=v0rQlQAwtBo&feature=youtu.be
Itt egy link pl :-)
Hajós munkával kapcsolatban itt egy másik link, sok tapasztalattal és hasznos infóval.
A GMN a megbízható közvetítők közé tartozik, bár én inkább maradnék a folyami hajónál.. :-)
Olvastam, hogy pl x szerződés után mindig feljebb lehet lépni pincér segédből pincérré, majd étterem vezetővé stb.
Ezeket a szerződéseket hány hónapra kell / érdemes kötni.
Ha volt mondjuk 10 4 hónapos szerződésem az ugyanannyit jelent, mintha lett volna 10 8 hónapos szerződésem?
Pontosan hogy működik ez a ranglétrán lépkedés?
Nekem kell kérvényezni az előléptetésemet, vagy x idő után a cég mindig elbocsájtja pl: a pincért, főpincért és lesz lehetőségem feljebb lépni?
Mi a tapasztalat inkább a 3. világból érkezőket, vagy az Európaiakat léptetik elő szívesebben?
Ha kiköt a hajó nekünk akkor sincs szabad napunk, elmehetek-e várost nézni, vagy hasonló?
Tényleg több hónapig 0 szabad napom lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!