Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány éves korig lehet pl:...

Hány éves korig lehet pl: luxus hajón, repülőn dolgozni?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy van-e valami korhatár pl: az alacsonyabb pozícióban dolgozóknak pl: pincér, szobalány, stb.

2013. okt. 26. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Tapasztalat nélkül 35 körül szokott lenni a megjelölt korhatár, de tapasztalattal lehet ettől több is, illetve vannak rendkívüli esetek is.

Hajón viszont az alsóbb pozícióba már nem feltétlen az európaiak vannak többségben a legtöbb cégnél.

2013. okt. 27. 06:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Van valami ismereted a GMN hungary közvetítő irodáról?

http://www.youtube.com/watch?v=v0rQlQAwtBo&feature=youtu.be

Itt egy link pl :-)

2013. okt. 27. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Hajós munkával kapcsolatban itt egy másik link, sok tapasztalattal és hasznos infóval.

[link]

A GMN a megbízható közvetítők közé tartozik, bár én inkább maradnék a folyami hajónál.. :-)

2013. okt. 27. 12:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Olvastam, hogy pl x szerződés után mindig feljebb lehet lépni pincér segédből pincérré, majd étterem vezetővé stb.

Ezeket a szerződéseket hány hónapra kell / érdemes kötni.

Ha volt mondjuk 10 4 hónapos szerződésem az ugyanannyit jelent, mintha lett volna 10 8 hónapos szerződésem?

2013. okt. 27. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Promóciót a feletteseid adhatnak, 3-6 havonta. Óceánon 5-6 hónapos szerződések vannak.Így elképzelhető, ha jó vagy, akkor már 3 hónap után módosíthatják, előléptetnek, de ez sok mindentől függ. A segédpincérnek érdemes előzetesen utána nézni, mivel oda a legkönnyebb bekerülni,(képesítés nélkül, alap angollal) de hallottam olyat is, hogy nem jár borravaló, ami elég nagy érvágás, mert annak az összege, elég jelentős. És mivel óceánra magasabb az induló költséged is, a megtérülés,hosszabb időt vesz igénybe és effektíve a munka is több mint folyamon, hasonló fizetésért, de kevesebb induló költséggel és talán munkával is. De ez csak privát véleményem.
2013. okt. 28. 08:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Pontosan hogy működik ez a ranglétrán lépkedés?

Nekem kell kérvényezni az előléptetésemet, vagy x idő után a cég mindig elbocsájtja pl: a pincért, főpincért és lesz lehetőségem feljebb lépni?

Mi a tapasztalat inkább a 3. világból érkezőket, vagy az Európaiakat léptetik elő szívesebben?

Ha kiköt a hajó nekünk akkor sincs szabad napunk, elmehetek-e várost nézni, vagy hasonló?

Tényleg több hónapig 0 szabad napom lesz?

2013. okt. 28. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!