Pályakezdőként szoktak hibázni a friss alkalmazottak? Ti vétetettek el bakit az elején?
Szoktak. Nem csak pályakezdőként.
Egy pályakezdő, mivel nincs tapasztalata, vagy akár csak egy új munkatárs felügyelete és ellenőrzése is feladata egy főnöknek, vagy akit megbíztak a betanításával.
Hasonló ahhoz, amikor vezetni tanul valaki, valamilyen szinten az oktatónak is feladata és felelőssége a baleset megelőzése, elkerülése, ha a tanuló is a tőle elvárható óvatossággal és felelősséggel jár el.
persze.
Engem speciel kirúgtak amikor még a betanítás második hónapjában voltam. Arra fogták, hogy keveset dolgoztam, de könyörgöm, ha valakit fél évig kell betanítani a munkához akkor mit várnak 2 hónap után? Ráadásul a csajjal aki betanított, 1részt nem volt teljesen normális, másrészt 1 gépet tudtunk csak használni, így lassabb volt a munka mert várnom kellett amíg elkészül a saját részével...
De aztán vissza kellett mennem, mert volt még egy kajajegytömb amivel tartoztak, és akkor hallottam, hogy egy ott dolgozó ismerőse került be a helyemre, már aznap, amikor engem kivágtak. Az egyik volt munkatársam mesélte, hogy állítólag már előttem felvették, csak ő szeptembertől tudott kezdeni. És szerinte kellett valaki a nyár maradék részére aki robotol addig is.
Még ez sem lett volna gond. 2 hónap munkát is vállaltam volna, de legalább ha előre tudom, hogy csak annyi lesz, nem élem bele magam annyira. Ez a dolog nagyon nagy törést okozott bennem...:(
Amúgy protekcióval könnyű is...
27/N
Naná!!
Pályakezdő programozóként orbitális baromságokat csináltam. 10 éves munkaviszonnyal is képes vagyok még hülyeséget csinálni, de talán már nem közelítem meg a pályakezdő szintemet. :)
Persze, én is hibáztam. Sőt, mikor ellenőrzés volt, akkor jeleztem is, hogy hol nem voltam elégedett a munkámmal.
Szerencsére a főnököm megértő volt és segített, hogy hogyan javíthatom ki a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!