Pályakezdőként most már soha nem fogok tudni elhelyezkedni?
Pályakezdő, diplomás nő vagyok, és a diplomaosztó óta nem találok munkát. Már másfél éve nem változik a helyzet, sőt csak rosszabb lesz, hiszen egyre nagyobb lyuk tátong az önéletrajzomban a kihagyott idő miatt, és valószínűleg ezért nem hívnak be újabban sehova interjúra. Az elején még sok állásinterjúra hívtak be, de vagy nem jeleztek vissza semmit, hiába is ígérték, vagy pedig megmondták, hogy sajnos nem én lettem a szerencsés nyertes. Sajnos nincs kellő munkatapasztalatom, és ha nem foglalkoztatnak, nem is tudok szerezni. Probléma még az is nálam, hogy nem vagyok az a rámenős típus, és nem tudom magamat olyan frappánsan eladni az interjúkon, mint ahogy azt elvárnák (legalábbis szerintem). Nincs pénzem ahhoz, hogy újabb képzésbe fogjak bele, és nincs is aki támogasson félévente párszázezer forinttal (ennyibe kerülne egy olyan képzés, amit értelme lenne elvégezni).
Attól félek, most már soha nem tudok elindulni. Megrekedtem.
Van még valaki diplomás, aki hasonló cipőben jár?
Ne is haragudj de mit vártál egy ilyen diplomától???
Egy ilyen diploma olyan melókra jó mitha csak érettségiztél volna vagy nem tudom hogy mondjam és azért nem vesznek fel mert a diplomád miatt többet kellene fizetni szóval szinte hátrány hogy lediplomáztál, ajálanám hogy próbálkozz Franciaországba ha már francia szakon végeztél ott legalább van munka és az egyszerü melóknál is fél milla felett lehet keresni!
Francia szakkal nem találsz melót.Ne viccelj már SSC-be próbálkozz,Svájcba,Luxemburgba.
Miért nem ott is nézel melót?
Piacképes a szakod mivel a francia nagyon kell,miért nem mész el szinkron tolmácsnak vagy az Európai Parlamentbe?
Bölcsész szakok közül a nyelvi szakok amik igenis érnek valamit de csak azok.
Közben miért nem tanítsz magán úton,miért nem mész el nyelvsuliba mondjuk a BrainTurbo,Relaxa vagy ezekbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!