Pályakezdőként nehéz elhelyezkedni?
Én is ebben a cipőben járok. Szerintem a továbbtanulás (gondolok mesterire) nem megoldás, mivel a tapasztalatot nem helyettesítheti. Elég sok kollégám tovább tanul, de csak elhúzzák pár évre a munkanélküliséget. Úgy érzem, hogy jobb most átesni rajta és ne 25 évesen legyek tapasztalatlan álláskereső. Én csak ha kapok munkát, akkor fogok továbbtanulni.
Gondolom neked sincs ismeretséged. Na ez a legnagyobb gond. Az interneten meghirdetett állások zömére többszázan jelentkeznek és a munkáltatok mindig a legjobbat, azaz a legtapasztaltabbat fogják felvenni. A legjobb az lenne ha volna egy ismerősöd aki beajánlana.
Amúgy mit végeztél, ha meg szabad kérdezzem?
4 szakmával, érettségivel, sem kellek sehová munkatapasztalat nélkül...
2000-és 2006 között lett meg 3 szakma és az érettségi,
évekig munkát kerestem...semmi.
majd 2009-2011 között a 4. szakma.
Azóta sem semmi. NEM ÉR SEMMIT, MERT NINCS MUNKATAPASZTALATOM.
27/N
a nővérem 32, neki 3 és fél éve nincs állása. érettségije és postás szakmája van , de azt nem akarja használni.
1 év könyvesbolti eladó, illetve 2 és fél év játékbolti eladói tapasztalata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!