Qumfragen kifiztés?

Figyelt kérdés
Na meg van a 350 euro de meg nincs hozza adva kontonummer és hogy adjam hozzá a paypal számlámét nem fér ki az összes :/ talán az utolso par szamot kellene? nmtudom segitsetek

2015. jan. 31. 10:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem fér ki az email
2015. febr. 15. 21:39
 12/13 anonim válasza:
Sziasztok! Most olvastam egy másik oldalon, hogy kamu oldal, nem fizet. Olyan írta, aki először csinált erre egy tájékoztató oldalt, hogy kell csinálni, lelkesen elkezdte, és aztán lejjebb később (pár napja) írta, hogy nem fizet, pedig már e-mailt is írtak nekik. Remélem sokan elolvassák ezt és nem fognak bedőlni, mégha nem is járt külön befektetendő összeggel. Most értem el a 200 Eurót, de itt be is fejeztem. :(
2015. febr. 16. 12:47
 13/13 anonim válasza:

Azt hiszem, célszerű kirakni mindenkinek facebook-ra, hogy Megpróbáltuk, de nem jött be.

Nekem az a véleményem, hogy akik kitalálták, jól tették, hogy fektettek bele energiát. Legalább nem lopni járnak addig sem. Viszont érteítsük az embereket, hogy ne dőljenek be. Dögöljön meg a szomszéd tehene is.... Hami nem kerestünk rajta, ők se keressenek :)

Jónapot mindenkinek :)

2015. febr. 18. 15:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!