Milyen ember az apám? Hogyan keressünk munkát, ha így hirtelen így hagyott minket?
segíts magadon Isten is megsegít
amugy csak az nem talál munkát aki nem is keres bocsi....
:-)
De te sem érted a válaszom valós mondandóját.
Nem az a problémád hogy: apucim lelépett és a szüleim valószínűleg el fognak válni, bárcsak helyrehoznák a kapcsolatukat.
Hanem ez: apucim lelépett, hogy lehet ilyen szívtelen?? Ki fog eltartani???
Ezen az oldaoln nem várj megértő, jó indulatú hozzászólókat! Idá járnak azok a megkeseredett magyar honfitársaink, akik mások kárán, baján tudnak örvendezni és bunkóságokat beszólni nekik. Semmi megértést itt ne várj!
Nagyon nehéz elhelyezkedni, nem tudok tuti tippet adni. Tesódnak meg kell próbálnia mielőbb olyan munkát találni, amit nem egy fér.eg adócsaló alvállalkozó ad ki, vagy egy nem szeret fizetni gyár ad ki. Ha nincs kapcsolatotok, rokonotok, akkor igen, nagy xarban vagytok!
Egyáltalán nem örvendezek más kárán, viszont egy atyai pofon ráférne hogy észhez térjen. Attól hogy várja a sültgalambot nem lesz jobb. Kisgyerek koromban egy kindertojásra nem volt anyámnak pénze olyan rosszul álltunk, gimiben suli után már szórólapoztam. Érettségi után egy alkoholistának adogattam a cserepet a tetőn hogy megvehessem életem első lepukkant Suzukiját.
Azóta lett két szakmám, de mivel nem tudok bejutni egy irodába jó fizetésért, ezért egy külföldi cégnek takarítok. Mozdulj meg és meglátod hogy nem halsz éhen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!