Svájcban meg lehet élni ennyi pénzből?
4000-5000 eurót fizetnének(kezdő fizu)
És szeretném tudni meg lehet e ott élni úgy hogy luxus bmw-m,audi-m legyen illetve saját lakásom?és 10-15 év mulva 100-200 millió megtakarításom?NETTÓ!
meg. latom el is talaltam. Egyebkent a szellemi szinvonalad lejott eddig is a kerdesedbol meg a valaszaidbol.
Szamomra mar csak az a rejtely, hogy ki a fene fizetne neked netto 5000 eurot barmiert is :)
a k*r*a anyját az utolsó kettőnek :)
1. fiú vagyok
2. anyukátok c*frangos p*csá*a .
Ja igen 3. már legalább 3-szor jelentettelek titeket szóval gyorsan kérdezgessetek mert nemsokára tiltva lesz a profilotok :)
jujj de nagyon meg ijedtem :O
Még valami okoskodás?
Peldaul az hogy tanulj meg szamolni. Vegyunk 5000 euros netto fizetest havonta (neked senki sem fog ennyit adni, de a pelda kedveert miert ne).
Legyen egy kozepes szinvonalu megelhetes havi 2500 euro, lakasberlessel, kajaval, szorakozassal, mindennel (svajci szinten ez meg mindig erosen atlag alatti eletszinvonal lesz). Marad 2500 amit minden honapban felreraksz.
15 ev alatt lesz ebbol 450.000 euro. Mai arakon kabe ez 135 millio forint.
Es akkor nem vettel sajat lakast, luxus BMW-t (LOL).
Ha figyeltel volna altalanos iskolai matekoran, akkor tudnad magadtol is hogy hulyeseget kerdeztel :)
Jo esetben ennyi ido alatt osszesporoltad a penzt egy sajat lakasra Svajcban. Ami szinten szep eredmeny lenne egy ilyen retardalttol mint te :)
Nem csak a berek emelkednek hanem az arak is.
Lattad mostanaban mennyi kamatot fizetnek az EUban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!