Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Svájcban meg lehet élni ennyi...

SzűcsGergely99 kérdése:

Svájcban meg lehet élni ennyi pénzből?

Figyelt kérdés

4000-5000 eurót fizetnének(kezdő fizu)

És szeretném tudni meg lehet e ott élni úgy hogy luxus bmw-m,audi-m legyen illetve saját lakásom?és 10-15 év mulva 100-200 millió megtakarításom?NETTÓ!

2015. jan. 21. 13:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Valamit félreérthettél, kérdező. Ki van csukva, hogy a te kedvedért Euróban fizetnének.
2015. jan. 22. 14:26
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, hogy ti hol éltek, de a legjobb barátom Zürichben, 500 CHF fizet a lakásért, 3-an laknak együtt egy nagyon szép és tágas lakásban, mindenkinek van saját szobája, konyhával, fürdővel, nappalival, terasszal ellátva a lakás. A kajára úgy 250 CHF megy el havonta. Autója mondjuk nincs. Az pedig nem igaz, hogy a lakások milliónál kezdődnek. Egyedül a Bahnhofstrasse ilyen drága, mindenhol máshol olcsóbb. A pénz a kisebbik gond, a törvény a nagyobb. Külföldiként nem vehetsz te csak úgy lakást kint.
2015. jan. 22. 15:07
 13/38 anonim válasza:
100%
Én csak annyit tennék hozzá, hogy a megélhetés, kaja, ruha, stb enm drágább kint. Lakást lehet bérelni már 5-600CHF-től. Az éttermek sem vészesek, szerintem egy próbát megér ha van rá lehetőséged. Én sokat vagyok svácban, de biztos nem tudnék ott élni a mentalitásuk miatt, a svájci németet is utálom, az emberek ellenségesek, arogánsak, nem szeretik a külföldieket.
2015. jan. 22. 19:25
 14/38 anonim ***** válasza:

"a megélhetés, kaja, ruha, stb enm drágább kint."

Na ne hulyeskedj :)

Bajororszag is baromi draga, Svajc meg annal is dragabb.

2015. jan. 22. 19:28
 15/38 A kérdező kommentje:
utolsó előtti két válaszoló köszönöm az IGAZI segítséget,úgy látom itt nagypofájú okos gyerekek vannak.(tisztelet a kivételnek :) )
2015. jan. 22. 21:38
 16/38 anonim ***** válasza:
56%

Te is olyan vagy hogy csak a sajat velemenyedet akarod visszahallani?

Akkor minek irsz ki kerdest? Nezz a tukrobe, es mondd el magadnak hogy nemsokara milliomos leszel Svajcban :) LOL.

En speciel 9 eve elek Münchenben es mindig jot rohogok azokon akik elmagyarazzak hogy itt az elet talan meg olcsobb is mint Magyarorszagon :)

2015. jan. 22. 21:49
 17/38 anonim válasza:
100%
Én éltem Zürichben, St Gallenben, Berben, Solothurnban, Luzernben, Wilben és a megélhetés nem volt drágább mint Magyarországon... A minőségi kaja, cuccok MO-on is drága, sőt pl. a tonhal olcsóbb kint mint MO-on és van még pár dolog, amin meglepődtem hogy drágább MO-on.
2015. jan. 22. 22:28
 18/38 anonim ***** válasza:
28%

"a megélhetés nem volt drágább mint Magyarországon.."

Hagyjatok mar abba bakker ezt a hulyeseget :)

Ingatlan, energia, szolgaltatasok? Berelj mar egy 3 szobas lakast Zürichben aztan mond hogy nem dragabb mint Magyarorszagon. Nevetseges, komolyan.

Az hogy a helyi diszkontban esetleg olcsobban tudsz venni egy uveg Nutellat, az nem a megelhetes...

2015. jan. 23. 06:51
 19/38 anonim ***** válasza:
13: Szerintem meg a svájciak az egyik legkedvesebb nép egész Európában. Egyáltalán nem arrogánsak és az sem igaz, hogy nem szeretik a külföldieket. Az, hogy te nem tudsz beilleszkedni, nem az ő problémájuk. Mert Magyarországon annyira szeretik a külföldieket? Vagy a cigányokat? Na látod... Azokat, akik normálisan viselkednek, teljesen befogadják. 23 évesen több, mint 15 országban jártam már, ismerek jópár mentalitást és egyértelműen a svájci a legelfogadóbb, utána az izraeli, osztrák, német. Ha nem beszéled a nyelvüket, akkor mégis mit vársz? Hogy majd ők tanulnak meg magyarul?
2015. jan. 23. 10:27
 20/38 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ utolsó kommentelő :) nutellás haver a nutellát szépen fel dughatod arogáns g*cik .
2015. jan. 23. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!