21 éves leszek és még nem vagyok millimos. Mit csináljak?
Magánrepülőt akarok mint Justin Bieber, Ferrarit mint a gazdagok, Dubai-ra akarok menni nyaralni és több luxusvillát akarok. Mit csináljak?
Komolyan kérdezem. Mi értelme van tanulni, ha itthon úgy sem lehet előrejutni. Havi 200 ezer Ft-ot keresnek a mérnökök több év kőkemény tanulás után, nem éri meg. Mit csináljak?
Célod meg van,pipa.
Törtetés meg van,pipa
Gondolkodás,hozzáállás-katasztrófa,kezd el fejleszteni a személyiségedet,agykontroll ilyesmi.
És teperj teperj,hajts,helyezkedj,munka-tapasztalat-és go KÜLFÖLD.
Meg lehet csinálni,csak kőkemény dió,ezt jelzem neked.
Pont erről beszélek,haver,én is igy vagyok vele,elhiheted.
Én 27 vagyok,gondolhatod milyen érzés felülni még a mocskos BKV-ra.
Igen én is magamnak akarok kiváló életet,ezért hajtok teperek,ezért akarok külföldre jutni a cég által a szakmámba.(IT vonal)
Csinálni csinálni kell,szabadidőt meg elfelejteni.
"Nem vagyok meleg."
...és?
Ez nem azon múlik. Homo pórnót kva jól megfizetik. Az már nem érdekli őket hogy meleg vagy-e avagy sem.
"Tanulással nincs semmi problémám,"
Gondolom magyar nyelvtanra nem sokat jártál be... Mr. másodéves mérnök, akinek JUSTIN BIEBER a példaképe - eszem megáll. Még véletlenül sem Dustin Moskovitz, Nicholas Woodman vagy Sean Parker...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!