Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 21 éves leszek és még nem...

21 éves leszek és még nem vagyok millimos. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Magánrepülőt akarok mint Justin Bieber, Ferrarit mint a gazdagok, Dubai-ra akarok menni nyaralni és több luxusvillát akarok. Mit csináljak?

Komolyan kérdezem. Mi értelme van tanulni, ha itthon úgy sem lehet előrejutni. Havi 200 ezer Ft-ot keresnek a mérnökök több év kőkemény tanulás után, nem éri meg. Mit csináljak?

2014. dec. 29. 21:13
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
De minek mit akarnak az emberek? Itthon semmire nincs pénze senkinek, maximum azoknak akik jóban vannak a jelenkormány embereivel és akkor, ha még érettségid sincs simán beültetnek tanácsadónak valaki mellé havi több száz ezer forintért. Vagy csinálnak neked álldiplomát és doktor is lehetsz, aztán létrehoznak neked egy teljesen új posztot és az egyik egyetem élére ültetnek, és csak bólogatnod kell mint egy nyamvadt birka.
2014. dec. 29. 21:58
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Erzed, hogy jol meg fognak huzni vizsgan es keresed elore a kifogast, mi? Igazad is van, semminek sincs ertelme itthon! :D
2014. dec. 29. 22:01
 13/40 A kérdező kommentje:
Tanulással nincs semmi problémám, jól eredményeim vannak. Eddig semmit nem csúsztam, 2016-ban szerzem meg a BSC-t utána megyek 2 éves MSCre, na attól, azért parázok.
2014. dec. 29. 22:09
 14/40 anonim ***** válasza:

Célod meg van,pipa.

Törtetés meg van,pipa

Gondolkodás,hozzáállás-katasztrófa,kezd el fejleszteni a személyiségedet,agykontroll ilyesmi.

És teperj teperj,hajts,helyezkedj,munka-tapasztalat-és go KÜLFÖLD.

Meg lehet csinálni,csak kőkemény dió,ezt jelzem neked.

2014. dec. 29. 22:14
 15/40 A kérdező kommentje:
De én nem a gyerekeimnek és az unokáimnak akarok jó életet, hanem a saját fiatalságom akarom jól élni nem pedig küszködni.
2014. dec. 29. 22:23
 16/40 anonim ***** válasza:
47%

Pont erről beszélek,haver,én is igy vagyok vele,elhiheted.

Én 27 vagyok,gondolhatod milyen érzés felülni még a mocskos BKV-ra.

Igen én is magamnak akarok kiváló életet,ezért hajtok teperek,ezért akarok külföldre jutni a cég által a szakmámba.(IT vonal)

Csinálni csinálni kell,szabadidőt meg elfelejteni.

2014. dec. 29. 22:34
 17/40 anonim ***** válasza:
73%
álmodj királylány:D most őszintén mi kell a boldogsághoz egy szerető család hobbi és munka minek akarsz te milliókat keresni ha dunsztod sincs semmiről semmi világmegváltó ötleted sincs?
2014. dec. 29. 22:35
 18/40 A kérdező kommentje:
Szerető család, meg hobbi? Lol, családok szakadnak szét, mert ebben a csóró országban akkor sem tudod fenntartani magad, ha dolgozol. Normális hobbira meg nincs pénzed. Egy átlagos ember még egy könyvet sem tud megvenni és akkor az egyéb szórakozásról nem is beszéltünk.
2014. dec. 29. 22:48
 19/40 anonim ***** válasza:
87%

"Nem vagyok meleg."

...és?

Ez nem azon múlik. Homo pórnót kva jól megfizetik. Az már nem érdekli őket hogy meleg vagy-e avagy sem.

2014. dec. 29. 23:04
 20/40 anonim ***** válasza:
85%

"Tanulással nincs semmi problémám,"

Gondolom magyar nyelvtanra nem sokat jártál be... Mr. másodéves mérnök, akinek JUSTIN BIEBER a példaképe - eszem megáll. Még véletlenül sem Dustin Moskovitz, Nicholas Woodman vagy Sean Parker...

2014. dec. 29. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!