Tescoba megyek dolgozni és a próbaidőre nem adnak ruhat:/ penztáros leszek Mit vegyek fel?
Ilyen nincs, hogy próbaidőre nem adnak munkaruhát. Tesco alkalmazott leszel? Vagy valami munkaerőkölcsönző cég? Melyik áruház ez?
Amennyiben nem biztosítanak munkaruhát, abban mész, amiben akarsz. Nem kötelezhetnek semmire. (Amúgy egy sima egyszínű póló sem felel meg az előírásnak, tehát ez már alapból veszett ügy...)
Abszolút nem értem ezt, ez nem így működik, nekem 20 napos munkaviszonyom volt velük, és kaptam mindent rendesen.
Ezt mondjuk én sem értem.
A Tesconál mindenkinek mindig 90 nap a próbaidő, jól néznék ki ha erre nem adna az áruház munkaruhát!
Ahol én dolgoztam áruház minden új belépő az első napján kapott munkaruhát - ez alól egy kivétel volt, ha munkaerő kölcsönző cég küldött dolgozót (jellemzően diákot), mert ott a munkaerő-kölcsönzőnek volt KÖTELESSÉGE ellátni a dolgozót munkaruhával.
Külföld srácok de köszi :)
Mondták valami világos inget meg fekete nadrágot vegyek fel, kb két hónap elteltével megjött a munkaruha is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!