Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet tenni ha a munkahely...

Mit lehet tenni ha a munkahelyemen 2x annyi munkát 2x annyi idő alatt kell (ene) elvégeznem ezentúl ugyanannyi pénzért? Nincs más csak a megszoksz vagy megszöksz?

Figyelt kérdés

Takarítónő vagyok. Egy kétszintes épületet kell naponta takarítani. Ketten vagyunk takarítók, fel van osztva, egyik szint az egyiké másik szint a másiké.

Kollega felmondott, a főnök közölte: enyém az egész épület.

Mondom: és mennyivel kapok többet?

Válasz: semennyivel, ugyanannyit kapsz mint eddig.

Kérdésem: 2x annyi munka ugyanannyiért? De bele se fér a munkaidőmbe a kettő szint.

Válasz: akkor majd itt maradsz tovább.

És azt fizetik, ha tovább maradok mint a szerződésben megállapított munkaidő? Nem, nem fizetik.

Kérdezem: és ha nemet mondok, nem vállalom? Válasz: akkor majd keresünk mást.

Tehát dolgozzak 2x annyit, 2x annyi időben, ugyanannyi pénzért? A szerződés meg ugye csak dísznek van, hiszen az rögzíti a munkaterületet a munkaidőt ami ugye nem teljesül. És vagy csinálom vagy repülök?

2014. dec. 29. 16:00
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ja: "okostelefonok idején, hogy mettől meddig hol jársz..."

Okostelefon? Havi 50-ből? Egy ezer éves Nokiám van, jó hogy még működik. Téli cipőre nem telik nem okostelefonra.

2014. dec. 29. 19:37
 22/27 anonim ***** válasza:
70%
Akkor viszont minek vergődsz miatta? A leírtak alapján ha holnap nem mész dolgozni és rányomod a főnökre a telefont akkor nem is nagyon kell felmondanod...
2014. dec. 29. 19:38
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezeréves Nokián is lehet hangot felvenni.

Basszus, mondj fel. Nem fizető munkát máshol is lehet találni.

2014. dec. 29. 19:46
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, vannak emberek, akiken sajnos nem lehet segíteni. Te - pechedre - ilyen vagy.

Jó munkát! És iparkodj!

2014. dec. 29. 21:26
 25/27 A kérdező kommentje:

Ez így van!

Néhány dolog rólam: 50+-os nő vagyok, olyan akire csak ránéznek egy állásinterjún és már meg se kérdezik hány éves csak annyit mondanak "köszönjük hogy eljött".

Felmerülhet a kérdés hát nincs nekem szakmám? De van. Könyvkötő vagyok.

Helyezkedj el ezzel a mai munkaerőpiacon 50+-os nőként.

Esély: 0,0.

Mellesleg: szinte mindegy mi is a szakmám, ha 50 feletti nő vagyok, ott véget is ért a sztori.

Nekem tényleg csak az marad hogy a padlót nyaljam. Esetleg mehetek még a teszkóba pénztárosnak. Vagy oda se.

"akiken sajnos nem lehet segíteni"

2014. dec. 30. 10:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Tesco pénztárosként legalább 80e-t keresnél és kifizetnék az összes túlórád az utolsó fillérig...
2014. dec. 30. 13:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem kell megrekedni ennél a kifogásnál, mert 50 év feletti vagy, úgyse kellesz sehova, ne ezt lássák rajtad, ha elmész valahova.

Ha meg neked megfelel a takarítás, akkor járj ki házakhoz, többet tudnál keresni havi 50-nél.

2014. dec. 30. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!