Ha megszerzem a diplomám, magasabb fizut kaphatok a munkahelyemen, ahol már 2 éve dolgozom?
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 22:02
1/5 anonim válasza:
Attól (is) függ, hogy a munkakörödben feltétel-e a diploma megléte. Egy mekis krumpliárusnak attól nem lesz magasabb a fizetése, hogy lediplomázott.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem volt feltétel a diploma, OKJ-s képzést vártak el. Köszi a választ!
2014. nov. 11. 22:15
3/5 anonim válasza:
Állami szférában igen, változni fog a besorolásod.
Magánszektorban a munkáltatótól függ. Ha ez a diploma nem kimondottan a munkakörödhöz kapcsolódik, önmagában emiatt nem emelnek fizetést. Abban az esetben, ha az új végzettség miatt előléptetnek, vagy komolyabb feladatokat bíznak rád, akkor számíthatsz emelésre.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. nov. 11. 22:33
5/5 anonim válasza:
Állami szférában sem változik a fizetés ha a munkához nem feltétel a diploma, márpedig nem az, hiszen akkor korábban fel se vettek volna. Én is így voltam vele, továbbra is az OKJ-s pénzt kaptam, a diplomámra nem is voltak kíváncsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!