Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hiába tanulok, kapcsolatok...

Hiába tanulok, kapcsolatok nélkül semmire sem fogok menni az életben (! )?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 15:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Áruljátok már el, hogy mit pocskondiázok? Én csak idézetként használtam a néhánnyal fölöttem író hasznavehetetlen szavát, pont azért, mert én is tanár, bölcsész, kommunikáció szakos vagyok és arra idéztem, hogy ilyen "hasznavehetetlen" szakokkal minidgh volt munkám.
2010. febr. 3. 19:12
 22/23 anonim ***** válasza:

a kérdésre válaszolva.

ha olyan zakmát tanulsz, ahol van esély protekció nélkül munkát találni és jól is fizet akkor szerencséd van.

ha netán érettségid van, vagy egy átlagos, semmmire nem jó diplomád, akkor kellenek a kapcsolatok

2010. febr. 8. 20:49
 23/23 anonim ***** válasza:

aki azt irta hogy vkinek azert lett kulfoldi osztondija mert az apukaja beprotizta meg hogy penz kell hozza az nagyon teved!!

en erdely vagyok 3 honapot voltam pesten a semmelweison osztondijjal ugy hogy nemcsak a szallasom es a tanitasom volt ingyenes, de meg 40ezer FT koltopenzt is kaptam ami boven fedezte az utikoltsegem!

es most palyazom az erasmust,ahoz sem kell gazdag legyel hanem inkabb ugyes. ugyhogy az ilyesmi nem penzfuggo!!

kedves kerdezo. szamit hogy milyen az atlagod, stb mert rendszerint az oneletrajzod az amit eloszor megneznek. de ha nincs szakmai tudasos, nem vagy talpraesett, hiaba kapod meg az allast, nem biztos hogy meg tudod tartani. ami a kapcsolatokat illeti. nem mondom hogy egyalatalan nem szamitanak, de meglehet nelkuluk is lenni, csak neha kicsit nehezebben. de epp ezert a szabadidod neha erdemes barokban, fesztivalokon, rendezvenyeken eltoltsd szervezokent es resztvevokent egyarant mert sokszor akaratlanul olyan emberekbe botlasz es olyan kapcsolatokat alakitasz ki amik meg valamikor kapora jonnek.

2010. febr. 10. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!