Hiába tanulok, kapcsolatok nélkül semmire sem fogok menni az életben (! )?
Jól látod. Ellenkező vélemény esetén tedd fel a kérdést, mit kellett letenni az asztalra 100 milliós végkielégítésért/jutalomért, v. havi 5 milliós fizetésért NEKED. (Másnak a semmivel sikerül 5 év alatt 400 milliót zsebre tenni megérdemelt fizetségként.)
A budai kutyavásár is személyre szabott "pályázat" volt...
Nekem soha nem volt semmilyen "kapcsolatom", mégis egész rendes kis karriert futottam be. Kellett hozzá iskolai végzettség, nyelvtudás, de leginkább határozott kiállás.
Ha ez nincs meg, akkor kell a kapcsolat.
nem vagyok egy sz.arába fulladt gyerek, de úgy érzem, hogy hiába lesz diplomám, hiába beszélek 2 nyelvet, az én szakmámban csak akkor viszem valamire, ha sokat fekszem a hátamon. if U know what I mean...
a csodás történetekről meg annyit, h 1 a millióból...
Nekem egyszer sikerült, saját magam találni munkahelyet. Azóta már nem vagyok ott, és 1 éve vagyok munka nélkül.
23/L
Nem hiába tanulsz, mert minél többet tudsz, annál nagyobb eséllyel találsz munkát.Ezzel a lusta emberek vigasztalják magukat, hogy ugyan mindek, hiszen vki diplomával is munkanélküli, bla-bla-bla.
Sasnjos senki sincs könnyű helyzetben, de próbálkozni kell.
Nekem eddig 3 állásom volt és egyikhez sem volt kapcsolatom.
Persze nem sztár állások, de olyanok, amike szerettem és meg tudtam/tudok belőlük élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!