Szerintetek milyen munka való nekem?
Figyelt kérdés
Tehát szeretem a bioszt,matekot és a fizikát,tesiből is jó vagyok.Minden tantárgyból eddig ötös voltam kivéve kémiából.Atlétika versenyt nyertem. A kérdésem az lenne hogy milyen munka való nekem,olyan munkát szeretnék amit meg is fizetnek. Mondjuk:250.000 Ft felett. Most leszek gimnáziumban elsős.2014. dec. 18. 15:12
11/15 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam még a személyedzőn.
2014. dec. 19. 13:19
12/15 anonim válasza:
Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de olyat csinálj amit szeretsz, könnyebb lesz az életed.
Nehéz megtalálni, mint ahogy írtam is, mert más korban mást szeretsz, mások az igények. Talán ezért is fontos a folyamatos tanulás.
Én 35 évesen készülök ismét pályát módosítani (180 fokos váltás) egyenlőre csak másod tevékenységként, de majd meglátjuk.
Javaslom legyen egy megbízható szakmád, diplomád amiből meg is élsz. Azután meg majd meglátod.
13/15 A kérdező kommentje:
De tegyük fel hogy 15 év múlva is így lesz. Akkor milyen szakmám legyen?
2014. dec. 19. 17:48
14/15 A kérdező kommentje:
Mennyit keres egy spinning,hot-Iron meg stb. edzők?
2014. dec. 21. 22:33
15/15 NatureDoki válasza:
Hát nem is igazán tudom. Az, hogy mihez van most tudásod, az nem biztos, hogy a jövőben is úgy lesz.
Szerintem például törekedhetnél arra, hogy hasonló életutat fuss be, mint Kamrás Ria. Szerintem sokak számára példakép kéne, hogy legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!