Szerintetek milyen munka való nekem?
Figyelt kérdés
Tehát szeretem a bioszt,matekot és a fizikát,tesiből is jó vagyok.Minden tantárgyból eddig ötös voltam kivéve kémiából.Atlétika versenyt nyertem. A kérdésem az lenne hogy milyen munka való nekem,olyan munkát szeretnék amit meg is fizetnek. Mondjuk:250.000 Ft felett. Most leszek gimnáziumban elsős.2014. dec. 18. 15:12
1/15 anonim válasza:
Tanulj még.
Nem fogod tudni még eldönteni, hogy mi leszel/legyél.
Más akartam lenni 14 évesen és más 19 évesen, és egyiket sem csinálom.
2/15 anonim válasza:
Tanulj nyelvet és külföldön megkeresel ennyi pénzt itthon semmire nem mész. Vagy el tudsz menni cal centeresnek, meg hasonló okosságnak.
3/15 anonim válasza:
Mindenki 250e-et akar keresni, de kifogja akkor eltakarítani a szemetet?
4/15 anonim válasza:
Az fogja eltakarítani a szemetet aki 350-et keres.
Ha senki nem vállalja.
5/15 A kérdező kommentje:
De én komolyan gondolom. Én bármit megtanulok.
2014. dec. 18. 21:33
6/15 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam,hogy elmegyek francia szakra és akkor tolmács vagy valami,vagy állatorvos leszek.
2014. dec. 18. 21:54
7/15 anonim válasza:
#4 megnézném azt a diplomás egyént, aki 350e-et keres fűtött irodában,hogy lemegy télen az utcára csikket szedni, meg köztéri kukákat ürítgetni.
Előbb találok egy nyerted lottószelvényt, minthogy ilyet látnék!
8/15 anonim válasza:
Nem így értettem. Azt akartam elmondani ha senki nem csinálja meg akkor az a munka általában felértékelődik.
Erre próbáltam rámutatni.
Példa:
Felénk jó szakembereket, szakmunkásokat lehet találni.
A bádogos olyan ritka, mint a fehér holló, a jó meg pláne.
9/15 A kérdező kommentje:
Most ne ezen veszekedjetek!
2014. dec. 19. 13:05
10/15 anonim válasza:
Én nem veszekszem, még véletlenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!