Ausztriában dolgozó magyarok, mennyi a fizetésetek? 1500€ nettó fizu milyennek számít kint?
Mit dolgoztok kint és hány órát melóztok egy héten?
Osztrák munkatársakkal illetve a munkaadóval mennyire jöttök ki?
Ott éltek kint vagy átjártok Magyarországról?
Mennyire tetszik nektek a kinti élet,szeretnétek majd hazaköltözni?
1500 € nettó már nem rossz, bár attól is függ, milyen munkáért adnak ennyit.
"Mit dolgoztok kint és hány órát melóztok egy héten? "
Heti 37.5 órát dolgozom, egy perccel sem többet. IT tanácsadó vagyok egy cégnél, Bécsben.
"Osztrák munkatársakkal illetve a munkaadóval mennyire jöttök ki?"
Teljesen jól kijövök a kollégákkal, a főnököm kifejezetten jófej.
"Ott éltek kint vagy átjártok Magyarországról? "
Itt élek, Bécs 20. kerületében.
"Mennyire tetszik nektek a kinti élet,szeretnétek majd hazaköltözni?"
Nem rossz, de nekem Ausztria csak egy köztes állomás a cél felé, így még maximum 1 évig tervezek itt lenni, utána már lesz annyi megtakarított pénzem, hogy elindítsam a saját vállalkozásomat, szintén külföldön, de nem Ausztriában. 2,5 éve lakom itt, de másra vágyom, Ausztria nekem túlságosan is "nyugdíjas"
2.
Le sem tagadhatnád hogy magyar vagy. 3000 € bruttóra azt mondani hogy éppen hogy élhető, elég panaszkodó, amolyan magyaros megjegyzés. 1905 € nettó az az bruttó 3000 €. 1905 € nettóból azért már kényelmesen ellehet lenni, mert azért a lakbér nem olyan magas, mint mondjuk Angliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!