Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szokas az, hogy palyake...

Milyen szokas az, hogy palyakezdo fiatalok mondjuk fel ev utan elmennek ilyen tobb hetes (honapos) szabadsagra es utazgatnak meg ilyenek?

Figyelt kérdés

Fel ev alatt mit tettek le az asztalra? Ennyire ugy gondoljak, h ok megengedhetik ezt maguknak?

En diplomas vagyok, 8 honapja dolgozom ugyanazon a helyen, de nem fordult meg a fejemben, hogy en mar akkora penge vagyok, h nekem akkor jar a londoni kirandulas (vagy akarmi)

Nyugaton a jelenseg még durvabb egyebkent.

Vagy tényleg vannak cegek, ahova ha az ember be tud kerülni (mert zseni) akkor onnantol kezdve zsakszamra van a penz? Ugyanakkor nem kell erte napi 16 oraba gurizni?

2014. dec. 7. 22:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg írd már le milyen diplomával gondolod te ezeket.
2014. dec. 8. 20:36
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy te ha 300 nettót keresnél, akkor meg az zavarna, hogy de a vezérigazgató mégis hogy gondolja azt hogy nyaralni megy és mégis miből tellik neki rá?!
2014. dec. 8. 20:54
 23/28 A kérdező kommentje:

na látod, minden kereseti szinten vannak ilyen emberek...mondjuk én biztosan nem lennék ilyen, ha nekem holnaptól ennyi pénzt adnának.

ebből is látszik, hogy sokan keresnek ugy jól, hogy nem igazán küszködtek meg érte.

2014. dec. 8. 21:22
 24/28 anonim ***** válasza:

" sokan keresnek ugy jól, hogy nem igazán küszködtek meg érte."

Wazzeg nem kuszkodni kell erte hanem tudni!

En annyit keresek egy honapban amennyit te valoszinuleg egy ev alatt sem. Es nem szakadok bele, napi 8 ora laza szellemi munka, szabad munkaido, neha otthonrol...

A ceg a tudasomert fizet, nem azert mert beleszakadok.

Mondom, alapveto gondok vannak a fejedben.

2014. dec. 9. 07:23
 25/28 A kérdező kommentje:
ja, hogy neked a tudásod az csak ugy lett magától? Jó neked. Másnak gürizni és küszködni kell. Nem lehet mindenki született orákulum. 2 millás fizetés az elég jo.
2014. dec. 9. 10:04
 26/28 A kérdező kommentje:
nekem tudod azt tanitották (vagyis inkább cska lépten-nyomom büntudatkeltésképpen a pofámba nyomták), hogy nem számit semmit a tudás, meg iylen adottságok, ha nem dolgozod ki a beledet ezeket a képességeket használva.
2014. dec. 9. 10:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Menj gyárba. Mert agyad láthatóan nincs. Ott majd kidolgozhatod a beled és boldog leszel.
2014. dec. 9. 11:00
 28/28 anonim ***** válasza:

"nekem tudod azt tanitották (vagyis inkább cska lépten-nyomom büntudatkeltésképpen a pofámba nyomták), hogy nem számit semmit a tudás, meg iylen adottságok, ha nem dolgozod ki a beledet ezeket a képességeket használva."

es ha ezt mondtak akkor az ugy is van? felnott ember vagy, gondolom ki tudod alakitani a sajat vilagkepedet, nem kell a szuleid elbaxott eletszemleletehez ragaszkodnod.

2014. dec. 9. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!