Milyen szokas az, hogy palyakezdo fiatalok mondjuk fel ev utan elmennek ilyen tobb hetes (honapos) szabadsagra es utazgatnak meg ilyenek?
Fel ev alatt mit tettek le az asztalra? Ennyire ugy gondoljak, h ok megengedhetik ezt maguknak?
En diplomas vagyok, 8 honapja dolgozom ugyanazon a helyen, de nem fordult meg a fejemben, hogy en mar akkora penge vagyok, h nekem akkor jar a londoni kirandulas (vagy akarmi)
Nyugaton a jelenseg még durvabb egyebkent.
Vagy tényleg vannak cegek, ahova ha az ember be tud kerülni (mert zseni) akkor onnantol kezdve zsakszamra van a penz? Ugyanakkor nem kell erte napi 16 oraba gurizni?
"Nyugaton a jelenseg még durvabb egyebkent. "
En meg ilyet nem lattam pedig Nyugaton elek..
Az irigység ráncosít, csak mondom.
Amúgy kérdésben a válasz, mert fiatalok. Nem mindenki tervezi úgy az életét, hogy oké diploma megvan, akkor most jöhet 40 év ücsörgés egy irodában. Meg amúgy neked mi közöd hozzá, hogy más mit csinál? Téged károsít ez bármilyen mértékben? Ha megtehetik menjenek, lássanak világot, szerezzenek tapasztalatokat, tanuljanak nyelvet. Igazából nem értem mi kifogásolni való van ebben.
Hát ez meg már egyéni szoc...
Belém pl azt nevelték, hogy ragadjam meg a lehetőségeket, legyek nyitott a világra, ne elégedjek meg a majdnem jóval. Ennek megfelelően, két egyetemet végeztem (semmi büfé),a szakmámban dolgozok amit szeretek, remek fizetésem van, már bejártam a fél világot és még alig múltam 30. Persze mindehhez kitartás, szorgalom és szerencse is kell, de nem kell megszakadni.
Ne legyél kishitű kérdező, te se elégedj meg, legyél ambiciózus, legyenek merész céljaid amikért küzdhetsz. Ne süllyedj bele az önsajnálatba, mert az csak visszafog.
Nem értem, miért érdekel az hogy mások mire költik a pénzüket? És ha házi mozi rendszert vett volna magának, amit nem látsz, akkor jobb lenne az életed?
Szerintem jó szokás, ha tehetném én is mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!