Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » El fognak engedni a leendő...

El fognak engedni a leendő munkahelyemről szabadságra?

Figyelt kérdés

Még csak most keresek állást, ebben a hónapban diplomáztam. Ajándékba kaptam egy rokonomtól egy 10 napos tengeri hajóutat, ami júliusban lesz. Nagyon szeretnék menni, de attól félek, ha találok munkát, a munkahelyemen nem néznék jó szemmel, ha a nyár közepén ilyen hosszú időre szeretnék szabira menni, ráadásul lehet, hogy nem is lesz még ennyi szabim. Vagy ebből nem lehet problémám? Fizetés nélküli szabadságra tudok menni, ha nem lesz annyi rendes szabadságom? Vagy egyből kirúgnának akkor?

24/F

2014. jan. 25. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Semmi gond ebből. Én állásinterjún szoktam (már 2x volt ilyen) rögtön, h nyáron lesz egy x idő amikorra lefoglalt utam van, és előre szeretnék szólni, nehogy ebből gond legyen. Nem volt egyik alkalommal se semmi gond ebből :)
2014. jan. 25. 10:50
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Szabadságod valsz lesz, 20 nap szabadságod van ebben a korban egy évre (gondolom gyereket még nincs), illetve amennyivel később állsz a év folyamán munkába arányosan annyival kevesebb.
2014. jan. 25. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Probaido alatt nem biztos hogy elengednek. Illetve fonoktol fugg, volt munkahelyem amelyiknel ez nem volt gond,de olyan is,ahol mondtam a fonokomnek, hogy talaltam egy tovabbkepzest amire elmennek sajat penzen de ket delutan lenne munkaidoben, a kolleganom akivel egyutt dolgoztam azt mondta,hogy reszerol oke, de a fonokom kioktatott, hogy probaido alatt nem lehet elmenni. Pedig nem 2 het lett volna,hanem csak 2 delutan.

Az interjun jelezd, hogy erre az idoszakra lefoglalt utazasod van, igy tudnak vele szamolni.

2014. jan. 25. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:

állásinterjún jelezd, hogy nyaralni szeretnél, így majd fel sem vesznek! :-)

Isten hozott a munka világában!

2014. jan. 25. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:

"állásinterjún jelezd, hogy nyaralni szeretnél, így majd fel sem vesznek! :-) "

Ha nem jelzi előre, csak ha már felvették közli, hogy akkor ő most elmenne nyaralni, akkor meg azt is mondhatják neki, hogy oké, menj csak, de visszajönnöd már nem kell.

Ha ő kell majd a munkaadónak, mert ő lesz a legjobb és legszimpatikusabb jelölt, akkor legalább ezzel tudnak számolni.

2014. jan. 25. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon van normális állás úgyhogy én a helyedben megbecsülném ha felvesznek.

A mai világban már betegnek se szabad lenni nem hogy nyaralni menni.

2014. júl. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!