Légiirányítónak megéri menni? Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 16:25
2/7 anonim válasza:
Itt elég részletesen írnak róla...
3/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, majdnem ők keresnek a legjobban, de jókora felelősséggel jár a munkájuk. Tökéletes nyelvtudás és sepc tanfolyam kell hozzá.
5/7 anonim válasza:
Te bitosan nem leszel irányító! Ha így állsz hozzá, hogy vajon elég pénzt kapsz-e már az első szűrőn elbuksz. Aki ott dolgozok senki nem a pénzért ment oda. 100-ból 2-3-nak sikerült. Szerintem te nem leszel közöttük.
6/7 anonim válasza:
Már csak azért sem lehetnél irányító, mert ha ilyen kérdést kiírsz, az azt jelenti, hogy a problémamegoldó képességed igen gyenge. Ezeket információkat 2 másodperc alatt meg lehet találni önállóan, minimális erőfeszítéssel.
7/7 anonim válasza:
Vagy csak lusta.
Ami szintén nem túl előnyös. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!